John Mayer (1)

Hij is een van de iconen van de hedendaagse popmuziek. Veelzijdig, rijk getalenteerd, want producer, componist, zanger, gitarist tegelijk en in elke hoedanigheid altijd acterend op het hoogste niveau. En toch kwam hij hier nooit of nauwelijks aan bod. Ten onrechte omdat hij met zijn muziek, die boven elke kritiek verheven is, een breed publiek weet te bereiken zonder ook maar ergens concessies te doen of een knieval te maken voor de commercie. Het gaat over John Mayer, briljant componist en geweldig gitarist, die bovendien zijn eigen werk altijd gevoelvol vertolkt. Waarvan hier een eerste voorbeeld is te zien en te horen in zijn ‘Heartbreak warfare‘, dat trouwens werd vastgelegd in een sfeervolle video.

Advertentie

Over robschimmert

een senior met een brede belangstelling en een sterke maatschappelijke betrokkenheid, die daaraan op schrift en in de vorm van een weblog vooral uitdrukking wil geven.
Dit bericht werd geplaatst in Muziek en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op John Mayer (1)

  1. L zegt:

    Het is niet helemaal mijn stijl, maar hij is zonder meer een begaafd muzikant (alhoewel dat niet helemaal blijkt uit dit specifieke nummer mijns inziens, behalve de gitaarsolo dan šŸ™‚ )

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s