Over Rob Hamilton

Laat ik een lang verhaal kort houden. Want ik heb genoeg over mezelf te vertellen. Ik beperk mij tot de hoekpunten van mijn bestaan van waaruit ik groeide tot wie ik nu ben.  Ik ben in 1943 in Culemborg geboren en via de nodige omzwervingen in Zuid-Limburg terecht gekomen, waar ik inmiddels ruim 47 jaar woon. Mijn werkzame leven dat zich voornamelijk afspeelde in het vakgebied van ‘Personeel & Organisatie’ heb ik al meer dan negentien jaar achter mij gelaten, waardoor ik veel meer tijd heb gekregen om mijn aandacht te richten op de vele interesses die ik heb: politiek, muziek, beeldende kunst, literatuur, sport en meer in het bijzonder het wielrennen plus het schrijven van en het inhoud geven aan een weblog. Waarin mijn ziel en zaligheid wordt gelegd omdat het vaker die brede belangstelling van mij bezegelt en uiteraard ook meer over mijzelf vertelt.

Advertentie

14 reacties op Over Rob Hamilton

 1. Anoniem zegt:

  Dag Rob,
  Ik mis bij jou het schaken ! Zo zaten we vanavond gezellig aan het bord, je broer(tje) Wim en ik.
  John

  • robschimmert zegt:

   Hallo John,
   Schaken is bij mij vervangen door bridge, hoewel ik dat niet fanatiek bedrijf. Voor de lol en voor de gezelligheid meer.

   • Anoniem zegt:

    Hoi Rob,
    Het was ook maar een geintje. Wij schaken wel op een club, maar onderhand hadden we het over de sport, voornamelijk uit de oude doos, over Ajax en Feijenoord. En zo kwamen we op jou en de side. Bridge is ongetwijfeld gezellig.
    John

 2. Joep Mooren zegt:

  He Rob,

  Ik had eigenlijk wel een blog van jou verwacht over de wijze waarop gepensioneerden benadeeld worden door Pensioenfondsen die slecht presteren en de rekening neer leggen bij diegene die in feite daar weinig tegen kunnen beginnen. Zo ook het fonds waar wij samen aan doneerden; jij veel langer dan ik en dus ook meer recht van spreken hebt.
  De werkende ouderen die belaagd worden om salaris in te leveren en vervolgens hun spaartegoeden bij de fondsen nog verder zien dalen. Wat zal er straks gebeuren als de economie aantrekt en de beurskoersen stijgen waardoor de pensioenfondsen weer aan hun verplichtingen op de langere termijn kunnen voldoen. Worden de gedupeerden dan ook weer snel tegemoet gekomen?
  De tijd zal het leren!

  Groet

  Joep.

  • robschimmert zegt:

   Hallo Joep,
   Bedankt voor je reaktie waardoor ik mij aangemoedigd voel om over de betreffende materie toch wat breder uit te pakken. Gebeurt een dezer dagen. Daar kun je op rekenen.
   Groeten,

   Rob

 3. HarryCrombag zegt:

  Hallo Rob,

  We hebben al meerdere malen je blog gelezen en we vonden al je onderwerpen steeds weer boeiend om tot ons te nemen.Mogen we jullie op de eerste plaats feliciteren met de verjaardag van Nel en vooral jullie perfecte kijk op de hele situatie die jullie twee jaar geleden ter ore kwam en waar jullie zo positief mee omgaan. Je zou bijna gaan geloven dat positieve energie werkt. In ieder geval bij jullie. Het is natuurlijk ook heel leuk om het gastblog van onze Saar te lezen, hoewel we daar uiteraard via de mails die ze stuurde, de telefoontjes die we pleegden en de sms jes al langer van op de hoogte zijn.

  We blijven je volgen : Marie Therese en Harry Crombag

 4. Hoi Rob, ik hoop niet dat je er een probleem mee hebt, dat ik een foto gebruikt heb van jouw website. Als je op bijgaande link kijkt kun je twee de zelfde opnames zien maar dan met ongeveer 10 jaar verschil en een iets ander thema.

  http://www.photoclopedia.eu/?foto=4345

 5. Jan Dijkgraaf zegt:

  Geniet van uw pensioen!

 6. Ron Jansen zegt:

  Geachte heer Hamilton,

  Als redacteur van supermarktvakblad Distrifood heb ik met belangstelling uw blog over de voormalige C1000 gelezen. Graag wil daarover met u in contact komen. Kunt u mij een telefoonnummer mailen.

  Alvast bedankt en met vriendelijke groet,

  Ron Jansen

 7. Jos Logister zegt:

  Beste Rob,
  Hoe ben je er toe gekomen om de naam LOGISTER een echt Zuid-Limburgse naam te noemen?
  Ik beheer de stamboom van Logister op de site Logister-Sevenheck en heb recentelijk een boek geschreven over de familie Logister-Schuncken (mijn opa&oma).
  Graag een reactie en mvg
  Jos

  • robschimmert zegt:

   Heel eenvoudig. Ik heb namen opgenomen die elders in Nederland nauwelijks tot niet voorkomen, zeker afgezet tegen de frequentie waarmee de namen zich in Zuid – Limburg. Waaronder dus ook de familienaam ‘Logister’.

   Groet,

   Rob Hamilton

   • jos logister zegt:

    Beste Rob

    Bedankt voor het antwoord.
    Logister is maar een weinig voorkomende naam in Nederland, vandaar mijn vraag.
    Tot 1947 waren maar enkele Logister’s die Zuid-Limburg hadden verlaten.
    Volgens het Meertens Instituut zijn het er in 2007 een flink aantal meer.

    Met vriendelijke groeten

    Jos Logister
    Velden

   • Frank zegt:

    Hallo Rob,

    Ik ben Frank Jolen uit Tilburg en ben op verzoek van mijn zus Carla die getrouwd is met Ron Hamilton onderzoek naar het doen van de stamboom Hamilton. Bij nader onderzoek naar verdere gegevens van je ouders kwam ik op deze site terecht. Kun jij verdere gegevens verstrekken over je ouders en hun nakomelingen?

 8. Frank zegt:

  Hallo Rob,

  Bij deze een nieuwe poging tot contact.
  Ik ben Frank Jolen uit Tilburg en ben op verzoek van mijn zus Carla die getrouwd is met Ron Hamilton onderzoek naar het doen van de stamboom Hamilton. Bij nader onderzoek naar verdere gegevens van je ouders kwam ik op deze site terecht. Kun jij verdere gegevens verstrekken over je ouders en hun nakomelingen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s