De Vuelta op Sporza

De Sportzomer mag dan volgens de NOS afgelopen zijn, gelukkig is dat Nederlandse omroepinstituut niet de maat van alles in en rond ons land. Sterker nog, onze zuiderburen gaan voorlopig nog vrolijk verder. En op een niveau waar de Nederlandse sportjournalistiek een puntje aan kan zuigen. Wie dat wil beleven, doet er goed aan om dagelijks om 15.00 uur af te stemmen op Sporza, op de VRT 1, de ‘eerste Belg’, om ten eerste te genieten van de beelden van de Vuelta, de Ronde van Spanje, waarin dit jaar het accent op het Noorden van dat land ligt en dus de overweldigende schoonheid van Asturië, Galicië, Baskenland en de Pyreneeën ruimschoots aan bod komt, want dient als decor van die wielerwedstrijd die gegeven de zwaarte van het terrein veel spanning, drama en heldendom zal opleveren. Met verder het begeleidend commentaar van Michel Wuyts en José de Cauwer, dat altijd informatief is, maar waarin de knipoog en the tongue in cheek nooit ontbreken. Waardoor de middag haast niet meer stuk kan, althans tot 11 september.

Advertentie

Over robschimmert

een senior met een brede belangstelling en een sterke maatschappelijke betrokkenheid, die daaraan op schrift en in de vorm van een weblog vooral uitdrukking wil geven.
Dit bericht werd geplaatst in Tips en getagged met , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op De Vuelta op Sporza

  1. Mack zegt:

    Als je van wielrennen houdt….verder heb ik het idee dat ons niveau overal aan het afglijden is. Ik vind zomergasten ook al niet meer leuk.

  2. sjoerd zegt:

    Die Belgen zijn pas echte liefhebbers…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s