Net mensen…..

Het is het beste om aan het volgende bericht maar geen commentaar vooraf te laten gaan, hoewel mijn handen jeuken omdat het ook weer net mensen zijn die hier in het geding zijn en die de pretentie hebben om volwaardige burgers op te voeden en in het leven te zetten:

‘Een baby is gisteren uit een snikhete auto gehaald, die op de Brouwersdam bij Ouddorp geparkeerd stond. Bezoekers van het strand hadden de politie en de reddingsbrigade attent gemaakt op de achtergelaten baby. De ouders van het kindje, dat acht maanden oud was, lagen op het strand. Op het politiebureau vertelden ze dat ze hadden afgesproken regelmatig bij de auto te gaan kijken. Het is niet duidelijk hoe lang de baby in de auto heeft gelegen. De ouders gaven aan zich er niet bewust van te zijn dat de temperatuur zo snel oploopt in de auto. Voor de ventilatie hadden ze nog een van de ramen in de auto opengelaten…..’

Over robschimmert

een senior met een brede belangstelling en een sterke maatschappelijke betrokkenheid, die daaraan op schrift en in de vorm van een weblog vooral uitdrukking wil geven.
Dit bericht werd geplaatst in Mensen, mensen... en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Net mensen…..

  1. Margo zegt:

    Sommige mensen kunnen beter geen kinderen krijgen. Of dieren nemen. Zich niet bewust zijn van dat de hitte …. nou-ja dat mankeer je wat hoor!
    (ik zeg het dan maar voor jou!)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s