Een Bourgondisch entree

Nadat op donderdag een vrachtwagen zijn lading met krentenbollen op de A2 bij Roosteren had gedeponeerd, werd dat kennelijk goede voorbeeld de volgende dag gevolgd door een kollega die op dezelfde hoogte zijn vracht met appelsap achterliet. Bourgondisch heet dat en daarvoor moet je dus wel in Limburg zijn. Wie volgt om dit entree over de weg nog smakelijker te maken?
Advertenties

Over robschimmert

een senior met een brede belangstelling en een sterke maatschappelijke betrokkenheid, die daaraan op schrift en in de vorm van een weblog vooral uitdrukking wil geven.
Dit bericht werd geplaatst in Kort gezegd. Bookmark de permalink .

2 reacties op Een Bourgondisch entree

  1. sjoerd zegt:

    Haha, met een verkeersinfarct tot gevolg… Ik wacht op de vlaaien.

  2. fialas zegt:

    je kunt hier van de grond eten!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s