Het lot van El Hamdaoui (2)

Het gaat me hier niet om het gelijk hebben of gelijk krijgen of om dat zo nodig te halen. Maar het is af en toe toch wel aangenaam om te zien dat een mening en zelfs een voorspelling welke ooit door mij werd verkondigd, blijkt uit komen. Zo verging het mij wel toen ik vanochtend het volgende bericht op Teletekst las:

De terugkeer van Mounir El Hamdaoui bij AZ is van korte duur gebleken.De spits tekende eind oktober tot het eind van het seizoen in Alkmaar, maar is per  direct naar Umm-Salal (Qat) vertrokken. Een win-winsituatie,zo sprak de winnaar van de Gouden Schoen als beste speler in de eredivisie van het seizoen 2008/ 2009 bij zijn rentree bij AZ. Amper drie maanden,zeven duels en een doelpunt later is El Hamdaoui alweer vertrokken. AZ-directeur Max Huiberts: “Het verbaast ons ook. We hadden de afspraak dat hij in de winterstop weg mocht als zich een club zou melden. Dat is gebeurd, maar we zijn niet blij als een speler zo vlak voor de transferdeadline weggaat.”

En dit bericht kon welhaast een logisch vervolg zijn op mijn logje van 26 augustus 2013, dat de titel “Het lot van El Hamdaoui” droeg en dat te lezen is op
Advertentie

Over robschimmert

een senior met een brede belangstelling en een sterke maatschappelijke betrokkenheid, die daaraan op schrift en in de vorm van een weblog vooral uitdrukking wil geven.
Dit bericht werd geplaatst in Sport en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s