Vreemd gedoe

De wekelijkse portie vreemd gedoe is deze keer samengesteld uit Braziliaanse capriolen op het worldwide web, een Zweedse huwelijkstwist en een ongebruikelijke bevalling in Hillegom:

De Braziliaanse website Namorofake.com.br maakt voor vrijgezelle mannen een nepvriendin aan op Facebook. De website stelt verschillende pakketten ter beschikking. Zo kan vanaf 10 Braziliaanse Real een nepprofiel worden aangemaakt.Voor 39 Real (zo’n 15 euro) krijgt de klant vervolgens 10 berichten op Facebook en een aangepaste relatiestatus. Het nepprofiel blijft een week actief. Voor 99 Real (37 euro) worden 30 commentaren gepost en blijft het profiel een maand actief. De maker stelt dat mannen de nepvriendin kunnen inzetten om hun ex jaloers te maken, indruk te maken op vrienden of hun bemoeizuchtige moeder gerust te stellen. Op dit moment worden alleen profielen voor vrouwen aangemaakt, maar de site wil op termijn ook mannelijke nepprofielen gaan aanbieden.

Een 34-jarige vrouw heeft maandag een wel heel bijzondere bevalling gehad. Ze beviel in de sneeuw in een auto op de provinciale weg bij Hillegom, en werd ook nog eens aangereden. Wonder boven wonder is iedereen ongedeerd gebleven. De politie liet weten dat de vrouw, met naast haar haar verloskundige aan het stuur en haar man achterin, in de auto op weg was naar het ziekenhuis, toen de bevalling niet langer kon wachten. Noodgedwongen werd haar zoon geboren in de auto langs de kant van de weg. Toen iedereen van de schrik lag te bekomen na de bevalling kwam er ”vanuit de sneeuw” een 74-jarige vrouw uit Lisse ”aanstuiven” die tegen de geparkeerde auto botste. Iedereen kwam met de schrik vrij, maar de kersverse moeder en haar zoon zijn nog wel naar het ziekenhuis gegaan voor controle.

Een Zweedse vrouw is vrijdag aangeklaagd omdat ze een pan vol worst naar een man had gegooid. Ze had de man tevens met de dood bedreigd. Tijdens een ruzie, die plaats vond in november, werd de vrouw furieus op de man en smeet al scheldend en tierend een pan vol hete Falukorv, een bepaald type worst dat populair is in Zweden, naar de man. De pan miste de 67-jarige man, de inhoud echter niet. De man raakte niet gewond maar besloot de vrouw toch aan te klagen vanwege de doodsbedreigingen en zijn geruïneerde broek. Voor dat laatste eist de man een schadevergoeding van 98 euro. Het is niet de eerste keer dat worst als een wapen wordt gebruikt. Zo ging in juni 2012 een man in de Amerikaanse staat Massachusetts een fietser te lijf met een worst en een jaar eerder viel Tajuana Banks uit Des Moines in de staat Iowa iemand aan met een Duitse braadworst.

Advertentie

Over robschimmert

een senior met een brede belangstelling en een sterke maatschappelijke betrokkenheid, die daaraan op schrift en in de vorm van een weblog vooral uitdrukking wil geven.
Dit bericht werd geplaatst in Curiosa en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Vreemd gedoe

  1. Sjoerd zegt:

    Zo’n bevalling vergeet je nooit meer en je haalt ook nog de kranten en het nieuws…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s