Het gelijk van Baudet? (2)

Het logje over het al of niet vermeende gelijk van Thierry Baudet was nog maar net hier geplaatst of het onderstaande bericht verscheen op NOS Teletekst, waarvan de inhoud op zijn minst opmerkelijk genoemd mocht worden, in elk geval niets aan duidelijkheid te wensen overliet. Met daarin natuurlijk meteen de reden begrepen waarom Baudet zo’n gloeiende hekel heeft aan de publieke omroep. Hij wil de stroom van overheidsgelden in die richting immers per direct afkappen. Haalt je de koekoek als dit soort nieuws daar een entree tot de headlines van Teletekst kan krijgen, terwijl de bron ook nog eens een ander nieuwsmedium, De Correspondent, blijkt te zijn.

“Forum voor Democratie-leider Baudet heeft op 12 oktober urenlang gesproken met de Amerikaanse racist Jared Taylor, meldt journalistiek platform De Correspondent. Drie getuigen hebben hen samen gezien in een hotel in Amsterdam. Taylor heeft de ontmoeting tegenover De Correspondent bevestigd. Taylor waarschuwt al jaren dat “het blanke ras” door rassenmenging dreigt uit te sterven en zegt dat de Joden “handig onze zwakte exploiteren”. Hij was in Nederland voor een congres van het extreemrechtse Erkenbrand en is een inspirator van de Alt-Rightbeweging. Baudet distantieert zich de laatste tijd van Erkenbrand en Alt-Right.”

Waarmee al met al niets teveel gezegd lijkt te zijn met de constatering dat die Baudet als de nieuwe wolf in schaapskleren beschouwd mag worden.

Over robschimmert

een senior met een brede belangstelling en een sterke maatschappelijke betrokkenheid, die daaraan op schrift en in de vorm van een weblog vooral uitdrukking wil geven.
Dit bericht werd geplaatst in Politiek en getagged met , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

4 reacties op Het gelijk van Baudet? (2)

 1. Sjoerd zegt:

  `Blonde Greet kan wel oppassen…

 2. Dhyan zegt:

  Zoals een zwaluw nog geen zomer maakt..

 3. Emigrant zegt:

  Ook in Oostenrijk is de nieuwe regering dadelijk begonnen de publieke omroep te kortwieken.

 4. sjogkel zegt:

  lees interview in de volkskrant, baudet heeft ergens in zijn levensloop een flink trauma opgelopen, dergelijke types zijn tot heel wat capriolen in staat

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s