Tien van Toen – 614 –

Omdat het vierenveertig jaar geleden is dat PSV voor het laatst niet aan voetbal in Europees verband meedeed, is het misschien wel interessant om eens tien namen van spelers op te noemen die toen tot de eerste elftalselectie behoorden en dus verantwoordelijk waren voor die vorige wanprestatie in 1973:

Jan van Beveren – Gerrie Deykers – Adrie van Kraay – Björn Nordqvist – Pleun Strik – Ralf Edström – Willy van der Kuijlen – Bent Schmidt Hansen – Willy van de Kerkhof – René van de Kerkhof

Over robschimmert

een senior met een brede belangstelling en een sterke maatschappelijke betrokkenheid, die daaraan op schrift en in de vorm van een weblog vooral uitdrukking wil geven.
Dit bericht werd geplaatst in Tien van toen en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

6 reacties op Tien van Toen – 614 –

 1. Mack zegt:

  Best grote namen toen ook al. En Ajax pakte toen de Europacup I toch?

   • Mack zegt:

    Momenteel is het huilen met de pet op met PSV. Ajax heeft tenminste nog gestreden tegen Nice. Niemand bij PSV is bij machte om ook maar iets creatiefs te doen.

    • robschimmert zegt:

     Kom, kom, het keert best wel ten goede. Die twee wanprestaties zeggen ook verder niks. En wat Ajax betreft. Goed dat het zo gelopen is. Want Napoli is net zo min een kinderachtige tegenstander, waar Nice het lastig mee zal hebben. Ws. is het beter dat Ajax met zijn jonge ploeg zijn heil in de Europa League probeert te zoeken. Daar is meer eer te behalen. Maar dan moet nog wel van Rosenborg gewonnen worden. En dat is zeker geen walkover of een sinecure.

    • Mack zegt:

     Twee wanprestaties. Heel vorig seizoen haalde niemand op Zoet, Moreno en misschien Arias zijn niveau. Willems niet, De Jong niet, Locadia niet, Guardado niet…nog een wonder dat ze derde zijn geworden.

 2. Sjoerd zegt:

  acht van de tien ken ik er nog van… Ik zat er in die tijd beter in.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s