De Buitenring in vogelvlucht

Een tijd terug heb ik hier mijn ongenoegen erover geuit dat stukken natuur in Zuid – Limburg overhoop worden gehaald omwille van de verwezenlijking van een ambtelijke hobby. Bedoeld wordt de zogenoemde Buitenring die Parkstad zou moeten ontsluiten, zonder dat een inwoner of een gemeenteraad of een College van B & W van een van de gemeenten die tot Parkstad gerekend worden, daar ooit, dus in de afgelopen vijfentwintig jaar, daartoe de wens kenbaar heeft gemaakt. Maar die Buitenring komt er, omdat de provincie dat wil. En dan gebeurt dat. Want we zijn immers in Zuid – Limburg. Met alle gevolgen van dien, zoals de volgende film gedurende 9 minuten in vogelvlucht laat zien hoe fraaie stukken natuur naar de filistijnen worden geholpen. Zonder dat iets of iemand er dus mee opschiet.
Advertenties

Over robschimmert

een senior met een brede belangstelling en een sterke maatschappelijke betrokkenheid, die daaraan op schrift en in de vorm van een weblog vooral uitdrukking wil geven.
Dit bericht werd geplaatst in Limburg. Bookmark de permalink .

Een reactie op De Buitenring in vogelvlucht

  1. Sjoerd van bVision zegt:

    Je woont gewoon aan de verkeerde kant van de autoweg…. Ik vindt het een prima idee en er wordt rekening mee gehouden dat de natuur gecompenseerd en ontzien wordt, vooral in jouw gemeentes Nuth, Schinnen en Onderbanken…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s