Winterbanden

Nog even, d.w.z. nog een kwakkelwinter als deze, en de winterbanden kunnen ook definitief geschaard worden onder de dingen die voorbij gaan, hun plaats krijgen in de categorie ‘Tien van Toen’ en als voorbeeld gelden van de zoveelste hype en waan van de dag, die de eenentwintigste-eeuwse mens even bezig houdt, voordat de orde van de dag weer heerst. Wat dan niet het blijvend gevoel wegneemt dat er opnieuw geld over de balk is gegooid, want nergens toe heeft geleid. Hoogstens dat er een kunstgrasmat van wordt gemaakt, die dan weer kankerverwekkend blijkt, waardoor ze moet worden vernietigd en wij aldus gelukkig aan de praat over niets kunnen blijven. Omdat het stof is en steeds tot stof wederkeert….

Over robschimmert

een senior met een brede belangstelling en een sterke maatschappelijke betrokkenheid, die daaraan op schrift en in de vorm van een weblog vooral uitdrukking wil geven.
Dit bericht werd geplaatst in Knipoog. Bookmark de permalink .

3 reacties op Winterbanden

  1. Mack zegt:

    Gewoon goed profiel onder je zomerbanden, niks aan de hand.

  2. Mack zegt:

    Ik denk evengoed dat winterbanden gewoon blijven, als het alleen kwakkelwinters worden, veranderen ze naam gewoon in kwakkelwinterbanden.

  3. Sjoerd van bVision zegt:

    Ik rij met all seasons banden…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s