Koeien in de Merwedehaven

Werd hier al vaker de staf gebroken over de platte dorpspolitiek, zoals die in de gemeente Nuth wordt bedreven, er blijkt toch ook dorpspolitiek van een ander niveau te zijn, zonder dat het predicaat van dorpspolitiek verloren gaat. Is het al niet ergerlijk, dan toch zeker zonderling en jeukverwekkend wat de gemeenteraad van Rotterdam heeft weten te presteren getuige het volgende bericht dat zelfs Teletekst wist te halen:
De Rotterdamse gemeenteraad wil dat wordt onderzocht of koeien zeeziek kunnen worden als ze op een ponton staan. Dat gebeurt op verzoek van de Partij voor de Dieren. Die is bezorgd over het welzijn van tientallen koeien en duizenden kippen die de gemeente op een drijvende boerderij wil plaatsen. De ligstal op het water moet in de Merwedehaven komen. Het idee achter de ‘floating farm’ is de afname van agrarisch land door verstedelijking te compenseren. Het plan was om volgende maand met de bouw te beginnen. Wanneer het onderzoek naar zeeziekte is afgerond, is onbekend.

Over robschimmert

een senior met een brede belangstelling en een sterke maatschappelijke betrokkenheid, die daaraan op schrift en in de vorm van een weblog vooral uitdrukking wil geven.
Dit bericht werd geplaatst in Curiosa en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Koeien in de Merwedehaven

  1. Peter zegt:

    ‘Koeien met zeebenen gevraagd’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s