Time out

Of het een diertje is of een plantje, is volstrekt onduidelijk. Het is in elk geval minuscuul en geniepig, die bacterie die nog kleiner dan een speldeknop is, maar wel in staat is om een compleet mensenlichaam lam te leggen, om systemen daarin totaal te ontregelen. Met malaise, lappenmand, misère tot gevolg. Plus een toestand die op apegapen wordt genoemd. En met recht, merkte ik, omdat zelfs de beelden van de Vuelta en de stemmen van Wuyts en de Cauwer niet meer te verdragen waren. Hoewel dat begint terug te komen. Gelukkig. Omdat daarmee het land der levenden weer in zicht komt en het mooie weer ook aan mij besteed begint te worden. Dat is – kort samengevat – de afgelopen dagen met mij gebeurd. Vandaar die radiostilte en die time – out die vermoedelijk nog een, twee dagen duurt. Sorry. Maar het is jammer genoeg niet anders.

Advertentie

Over robschimmert

een senior met een brede belangstelling en een sterke maatschappelijke betrokkenheid, die daaraan op schrift en in de vorm van een weblog vooral uitdrukking wil geven.
Dit bericht werd geplaatst in Persoonlijk. Bookmark de permalink .

7 reacties op Time out

 1. Rob Alberts zegt:

  Strekte!

  Beterende groet,

 2. bespiegelaar zegt:

  SORRY is de juiste benaming, waar hoorde en las bespiegelaar en wel in alle toonaarden deze schuldbekentenis ???? Wel ja, natuurlijk de politiek komt weer tot leven en jij volgt hopelijk zo snel mogelijk met je vlijmsterke commentaar.

 3. sjoerd zegt:

  Ik wens je een voorspoedige beterschap…

 4. Ximaar zegt:

  Beterschap! We zitten vol met bacteria, maar een op een verkeerde plek of van het verkeerde type kan een lichaam flink van slag brengen en anders de antibiotica wel die er vaak tegen ingezet wordt.

 5. Mack zegt:

  Beterschap. Hoop dat je de zomergast van gisteren wel hebt kunnen kijken.

 6. Peter zegt:

  Niks te sorry, neem de tijd voor het uitzieken!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s