Erdogan, geknipt en geschoren

Youp lijkt weer helemaal hersteld en volledig terug van weggeweest getuige de wijze waarop hij weer wekelijks aan het afrekenen slaat. Met deze keer het Turkse staatshoofd dat genadeloos onder het mes bij Youp gaat en als volgt geknipt en geschoren wordt:
“Democratie, dat is een regeringsvorm die eigenlijk alleen in Turkije goed functioneert. Las dat daar een staatsgreep verijdeld is, maar ik heb sterk de indruk dat die coup juist heel goed geslaagd is. En wat leuk dat meneer de president zijn administratie zo goed op orde had. Dat hij meteen wist welke tienduizenden hij moest arresteren en/of ontslaan. En wat fijn dat hij net op tijd uit zijn hotel weg was en wat lief dat die F16-piloten, die meteen naast zijn regeringsvliegtuig vlogen, hem niet dwongen elders te landen. Laat staan dat ze hem lieten neerstorten. Ook handig dat hij onlangs een paleis met duizend kamers heeft laten bouwen. Kan hij zich de volgende keer in elk geval goed verstoppen. En wat heerlijk dat hij naar het volk luistert en hen zo goed als zeker de doodstraf terug gaat geven. Hoop wel dat hij nog genoeg rechters heeft die deze vonnissen kunnen vellen. Anders wil hij het vast wel zelf doen. Grenzeloos harde werker, die Turkse president!”
Advertentie

Over robschimmert

een senior met een brede belangstelling en een sterke maatschappelijke betrokkenheid, die daaraan op schrift en in de vorm van een weblog vooral uitdrukking wil geven.
Dit bericht werd geplaatst in Knipoog en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s