Prince

Omdat hij een van de grote iconen van de popmuziek was, laat ik zijn overlijden niet ongemerkt passeren. Waarbij ik wel de aantekening maak dat ik niet echt weg was van Prince, zijn vertoon en zijn muziek, maar tegelijk erken dat hij zeker uniek en origineel genoemd mag worden. Het enige nummer van hem dat bij mij warme gevoelens opoept, ook omdat het samenvalt met speciale herinneringen, is dit “The most beautiful girl in the world”.
Advertentie

Over robschimmert

een senior met een brede belangstelling en een sterke maatschappelijke betrokkenheid, die daaraan op schrift en in de vorm van een weblog vooral uitdrukking wil geven.
Dit bericht werd geplaatst in Muziek en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

4 reacties op Prince

  1. fialas zegt:

    Vanmorgen op radio 1Tros Nieuwsshow een koortje gehoord dat Purple Rain uitvoerde, de muziek verdeeld over 5 of 6 partijen, heel mooi en ragfijn, zonder domme beat. De veelzijdige zatrdagse Tros Nieuwsshow kan ik aanbevelen.

  2. Peter V zegt:

    De grote namen uit de bloeiperiode van de popmuziek verdwijnen nu met rasse schreden. Er zijn nog enkele hoogbejaarden over die nog hier en daar van zich doen spreken en dan is het echt over.

  3. sjoerd zegt:

    Ik was er ook geen fan van, dat wordt door zijn dood natuurlijk niet anders.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s