Teeuwen en motten

Op originaliteit is Hans Teeuwen al lang niet meer te betrappen geweest. Hij blinkt steeds meer uit in het zich laten horen op momenten en plaatsen waar anderen de lamp aan het branden hebben gekregen. Waarna hij zich maar al te graag aan de warmte en het licht ervan koestert, om vervolgens zijn woordje te doen. Gedrag van zo’n onbetekenende mot die op het licht afvliegt, heet dat. Sprekend Teeuwen dus die er eigenlijk ook niets toe doet.
Advertentie

Over robschimmert

een senior met een brede belangstelling en een sterke maatschappelijke betrokkenheid, die daaraan op schrift en in de vorm van een weblog vooral uitdrukking wil geven.
Dit bericht werd geplaatst in Kort gezegd. Bookmark de permalink .

9 reacties op Teeuwen en motten

 1. Mack zegt:

  Ben ook al jaren geleden afgehaakt. Soms heeft hij een goede grap, maar het hele verhaal gaat nergens heen, het zit vol met frustratie en minachting, en als ik er dan nog niet om hoef te lachen, laat dan maar.

 2. fialas zegt:

  Ik vind hem weerzinwekkend.

 3. fialas zegt:

  en hij is zwaar over het paard getild. Dat MvN hem nu juist hem had uitgekozen om tegenover Freek de Jonge te zetten is daar weer een mooi voorbeeld van. MvN zelf is trouwens ook zwaar over het paard getild.
  Als ik talent had zou ik een verhandeling schrijven over de Nederlandse club van Zwaar over het Paard Getilden, die elkaar in de schijnwerpers houden.

  • Mack zegt:

   Ik vind Mattijs niet zo over het paard getild, althans zo komt hij niet over in DWDD, maar naast Freek vond ik hem wel wat dommig en voorspelbaar.

 4. Peter V zegt:

  Teeuwen zit in het kamp van ongelimiteerde vrijheid van meningsuiting en wordt op handen gedragen door ‘geen stijl’ en consorten. Het is schelden op alles wat ooit links is en fout was ten tijde van het Fortuyn tijdperk. De scheldkanonnade op Freek de Jonge jegens zijn uitspraken bij Matthijs het heeft iets amusant en folkloristisch, Freek kan er ook wat van, wel iets bedaarder geworden, maar wist gisteren het gilde behoorlijk op de kast te jagen door ze met terroristen te vergelijken. Het is kinderachtig van beide kampen om zo tekeer te gaan.

 5. hanneke zegt:

  Het lampje van Teeuwen heeft maar uiterst kort gebrand, en zelfs toen was het nogal flauw licht..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s