Problemen

Misschien toch iets om dieper over na te denken: het vermijden van problemen kost per saldo heel wat minder energie dan het creëren ervan, omdat ze daarna namelijk ook weer opgelost moeten worden.
Advertenties

Over robschimmert

een senior met een brede belangstelling en een sterke maatschappelijke betrokkenheid, die daaraan op schrift en in de vorm van een weblog vooral uitdrukking wil geven.
Dit bericht werd geplaatst in Kort gezegd. Bookmark de permalink .

4 reacties op Problemen

 1. Peter V zegt:

  Het 2e kabinet Kok is hier een goed voorbeeld van, de idelogische veren waren afgeschud, het ging ons economisch voor de wind, marktwerking was het nieuwe devies, het gevolg was een verdergaande individualisering en onderstroom van onbehagen een opmaat naar de misere tot op heden.

 2. fialas zegt:

  ik hoorde Bram Peper laatst vertellen dat hij het was die Wim Kok op dat beeld van afgeschudde veren had gebracht . Waarin een klein man groot kan zijn! Maar valt de neo-liberale koersvan de PvdA onder het vermijden van problemen? ik denk van niet. Overigens vind ik het tijd worden dat de heren schuld erkennen en spijt betuigen.

 3. Mack zegt:

  Dat ligt er natuurlijk aan. Als je problemen voor een ander creëert, hoef je ze niet op te lossen.

 4. sjoerd zegt:

  Als je niet weet dat je problemen krijgt, kun je ze ook niet vermijden. Zo weet je nooit wanneer een wasmachine kapot gaat… Maar als die kapot gaat komt het ongelegen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s