In de wachtkamer

Voor je lol ga je niet naar de huisarts. Hoewel het zeker niet zo zal zijn bedoeld, krijg je dat in de wachtkamer nog eens extra ingepeperd als de wachttijd daar veraangenaamd blijkt te moeten worden door zo’n niet te stoppen muziekje dat harder dan zachtjes, dus onstuitbaar uit een onzichtbare luidspreker opklinkt en de klanken van een radiostation laat horen waar je met je volle verstand nog geen minuut naar zou luisteren. Zo wordt daar de tijd voor je gedood. Ook met behulp van een dj die zijn eigen geluid nog liever hoort, met als gevolg dat zijn platenkeuze alleen maar planken zijn die door hem misgeslagen worden en dat wachten in feite alleen maar langer en nog langer maakt.

Over robschimmert

een senior met een brede belangstelling en een sterke maatschappelijke betrokkenheid, die daaraan op schrift en in de vorm van een weblog vooral uitdrukking wil geven.
Dit bericht werd geplaatst in Kort gezegd. Bookmark de permalink .

3 reacties op In de wachtkamer

  1. sjoerd zegt:

    Haha, zo kun je het ook bekijken.

  2. Mack zegt:

    Dat moet Chiel Beelen zijn geweest.

  3. Peter V zegt:

    Vroeger had ik een tandarts die had uitgelezen klassieke muziek in de wachtkamer. Hoewel ik niet zo van klassiek was, vond ik het heel troostrijk en het gaf mij vertrouwen in een goede afloop. Nu mag al blij zijn met een 538, waarom ze dat doen is mij niet duidelijk. Ook onder tandartsen is er een aversie tegen alles wat elitair is en wil men zo populair mogelijk overkomen als maar mogelijk is en die deejays maar de ‘plank misslaan’ want het geeft je een rot gevoel. Geef mij maar het geluid van de boor.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s