Een Nieuw-Zeeuwse(?) kat…

De wonderlijkste en tegelijk leukste verhalen moeten uiteraard van heel ver komen, haast vanuit nergens – of niemandsland, om niet gecheckt te kunnen worden op hun waarheidsgehalte. Maar omdat die plek niet bestaat, fungeert Nieuw-Zeeland als zodanig, als bron van waar gebeurde verhalen die wel aan de fantasie van mensen ontsproten konden zijn, met deze bizarre geschiedenis als fraai voorbeeld ervan:
“Een kat uit Nieuw-Zeeland heeft in twee maanden tijd vijftig sokken en elf onderbroeken gestolen. De eigenaar van de kat heeft op Facebook een oproep geplaatst om te vragen wie zijn ondergoed kwijt is. Het begint uit de hand te lopen. Dit is de vangst van de kat in de afgelopen twee maanden. Elke ochtend worden we wakker met meer ondergoed”, aldus het baasje van de stelende kat. “Het gaat alleen om mannenondergoed, het is heel erg raar. Ze heeft een speciale smaak.” De eigenaar van de kat heeft wel geluk, het ondergoed lijkt allemaal schoon te zijn. “Ze voelen net alsof ze van de waslijn komen”, aldus de eigenaar. De eigenaren van de onderbroeken en sokken hebben zich nog niet gemeld.”
Advertenties

Over robschimmert

een senior met een brede belangstelling en een sterke maatschappelijke betrokkenheid, die daaraan op schrift en in de vorm van een weblog vooral uitdrukking wil geven.
Dit bericht werd geplaatst in Curiosa. Bookmark de permalink .

Een reactie op Een Nieuw-Zeeuwse(?) kat…

  1. sjoerd zegt:

    Sokken verdwijnen hier ook wel eens… Toch eens aan mijn katten vragen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s