Toussaint

Hoewel de gedachte al langer bij mij speelt, is het vandaag toch tijd geworden om de aandacht van mijn lezers en bezoekers te vestigen op het blog van Toussaint Schroders, die eigenlijk vanaf het begin van mijn logaktiviteiten op mijn blogroll staat. Hij schreef veel over zijn leven op Terschelling, zijn woonplaats, en over zijn aktiviteiten in de gemeentepolitiek. De laatste tijd is zijn focus verschoven naar zijn persoonlijke situatie. Hij is namelijk ernstig ziek en de prognoses voor wat betreft eventueel herstel zijn in de loop der tijd steeds pessimistischer geworden. Over zijn lot, zijn verwachtingen en wat dies meer zij, schrijft hij op een werkelijk behartenswaardige wijze, integer en gunt hij zijn lezer een intieme kijk in zijn omstandigheden en de gevoelens die daarmee gepaard gaan. Resultaat is telkens weer een fraai document. Wie er belangstelling voor heeft, hoeft alleen maar de naam ‘Toussaint’ in mijn blogroll aan te klikken.

Over robschimmert

een senior met een brede belangstelling en een sterke maatschappelijke betrokkenheid, die daaraan op schrift en in de vorm van een weblog vooral uitdrukking wil geven.
Dit bericht werd geplaatst in Mensen en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Toussaint

  1. een monumentje voor TOUSSAINT, de naam met hoofdletters geschreven. Ook bespiegelaar volgt deze blogger met passie en mededogen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s