Leicester en Lineker

Er is alle reden om reikhalzend uit te kijken naar de ontknoping van het Engelse voetbalseizoen. Het hierna volgende bericht verklaart nader waarom:
“Vorig seizoen streed de club tegen degradatie, dit jaar staat ze bovenaan in de Premier League. Het bizarre verhaal van Leicester City; een team vol bijna mislukte voetballers die op weg zijn naar de titel in Engeland. “Als Leicester kampioen wordt dan presenteer ik de eerste Match of the Day van het nieuwe seizoen in mijn onderbroek”, twitterde Gary Lineker in december. De 55-jarige presentator van het populaire BBC-programma durfde die belofte wel aan. Hij hoopte dat zijn oude clubje Leicester de titel zou pakken, maar natuurlijk zou dat niet gebeuren tussen het kapitaalkrachtige geweld van Manchester City, Manchester United en Chelsea. En anders waren Arsenal en Tottenham Hotspur er nog. Maar twee maanden later begint Lineker zich meer en meer zorgen te maken. “Ik probeer er vast één”, twitterde hij zaterdag na de 3-1 zege van Leicester bij Manchester City. De 80-voudig Engels international voegde er een foto aan toe van een kleine, strakke, groengele onderbroek, die weinig aan de verbeelding overliet. Mocht het zover komen dan kiest Lineker waarschijnlijk voor een meer verhullend exemplaar, maar het beeld van een bijna naakte presentator in de studio van het populairste Engelse voetbalprogramma komt wel steeds dichterbij. De voorsprong van koploper Leicester op achtervolgers Tottenham en Arsenal is opgelopen tot vijf punten. En dat zorgt niet alleen bij Lineker voor zenuwen. De Engelse wedkantoren vrezen met hem mee.”
Advertentie

Over robschimmert

een senior met een brede belangstelling en een sterke maatschappelijke betrokkenheid, die daaraan op schrift en in de vorm van een weblog vooral uitdrukking wil geven.
Dit bericht werd geplaatst in Curiosa en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Leicester en Lineker

  1. Mack zegt:

    De man die nooit een kaart heeft gekregen in zijn carriere.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s