Goed nieuws uit Molenbeek

De Brusselse deelgemeente Molenbeek is de afgelopen maanden zo vaak negatief in het nieuws geweest dat een bericht uit die omgeving dat wat anders en vrolijker getint is, ook wel eens mag. Bij deze dus.
In een snackbar in Brussel is zaterdagavond een baby ter wereld gekomen. Het jongetje mag nu de rest van zijn leven gratis komen eten bij Adam Snack, zo bood de eigenaar aan. De moeder doopte haar zoontje Adam, naar de naam van de snackbar. De vrouw beviel op het terras voordat de gewaarschuwde ambulancedienst was gearriveerd. Het personeel had de barende vrouw afgeschermd met reclameborden. Snackbareigenaar Nawfal Ben Messaoud in de Brusselse gemeente Molenbeek dacht aan een grap toen een medewerker hem het verhaal vertelde. Hij wil contact houden met Adam.
Advertenties

Over robschimmert

een senior met een brede belangstelling en een sterke maatschappelijke betrokkenheid, die daaraan op schrift en in de vorm van een weblog vooral uitdrukking wil geven.
Dit bericht werd geplaatst in Curiosa en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Goed nieuws uit Molenbeek

  1. sjoerd zegt:

    Haha, een collega, Belg, vertelde me dat dit de veiligste plaats in heel België is. Daar lopen zoveel agenten rond dat je niet eens je auto hoeft af te sluiten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s