Pagina 3 van de Volkskrant

Veel woorden hoeven er eigenlijk niet vuil aan gemaakt te worden. Het zegt genoeg over de stand en de kwaliteit van de geschreven media als een dagblad als de Volkskrant vandaag haar pagina 3, een bladzijde die toch geldt als de plek bij uitstek voor het meest belangrijke en spraakmakende nieuws, in haar geheel vult met berichten, cijfers, analyses en commentaren over de kosten van onderhoud van het zeiljacht van de koninklijke familie, ‘De Groene Draeck’. Waaraan twee journalisten gewerkt hebben. Niet dat ik maatgevend ben. Maar wie heeft hierop zitten wachten?

Over robschimmert

een senior met een brede belangstelling en een sterke maatschappelijke betrokkenheid, die daaraan op schrift en in de vorm van een weblog vooral uitdrukking wil geven.
Dit bericht werd geplaatst in Kort gezegd en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

4 reacties op Pagina 3 van de Volkskrant

 1. Rob Alberts zegt:

  Toch moet ik er niet aan denken dat er nog veel meer van dit soort ongelofelijke geldverspillingen plaatsvinden.

  Vriendelijke groet,

 2. Peter zegt:

  ik vond het wel een onthullend artikel, het bootje wordt amper gebruikt en als je dan leest wat zich daar allemaal om beweegt.

  • robschimmert zegt:

   Het zal best wel. Maar het bevat nieuws dat goed is voor p. 19 links onderaan. Er is waarachtig wel meer aan de hand in de wereld en Nederland, dat er ook stukken meer toe doet.

 3. sjoerd zegt:

  Toch zijn het wel jouw belastinggelden die hier rijkelijk verspilt worden, tel daarbij de kosten van onderhoud aan een vervoermiddel dat reeds lang uit de tijd is, getrokken wordt door paarden die een heel jaar getraind worden en ook nog eens van goud lijkt te zijn en een halve dag per jaar wordt gebruikt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s