De gekte voorbij…

De dolzinnigheid in het scheppen en stimuleren van consumptiebehoeften neemt alsmaar grotesker vormen aan getuige de drie volgende voorbeelden die ik vandaag onder ogen kreeg.
– Niets is irritanter dan ’s morgens wakker worden van een rinkelende wekker. Met    de sensor wake die binnenkort op de markt komt en ruim 80 euro kost, wordt men gewekt met een geur. Capsules geven de geur van koffie, chocolade, verse croissantjes, pepermunt of vers gemaaid gras vrij. Volstaat de geur niet om wakker te worden, dan gaat na drie minuten alsnog een alarm.
– Saaie boterhammen zijn verleden tijd met de boterhamuitstekers van De Leukste Lunch. Met de uitsteker zorg je er eerst voor dat het bammetje een leuke vorm krijgt. Vervolgens druk je met de stempel een dierenprint naar keuze in het brood. De boterhamuitstekers met de vormen van een beertje, een kikker en een konijn zijn voor 8,95 euro te koop.
– Voor wie graag schonere lucht in zijn kamer wil hebben, is er de Bucketlight. Dat is  een plantenlamp voor aan het plafond, met daarin zelfs een stopcontact door middel waarvan bijvoorbeeld de laptop of het mobieltje opgeladen kan worden. Voor 1900 euro wordt men eigenaar van zo’n Bucketlight.

Advertenties

Over robschimmert

een senior met een brede belangstelling en een sterke maatschappelijke betrokkenheid, die daaraan op schrift en in de vorm van een weblog vooral uitdrukking wil geven.
Dit bericht werd geplaatst in Curiosa. Bookmark de permalink .

2 reacties op De gekte voorbij…

  1. sjoerd zegt:

    Hoe gek kunnen we het maken, raam open en je hebt ook frisse lucht…

  2. Margo zegt:

    Zo’n boterham uitsteker wil ik wel voor mijn kleindochter! 😀

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s