Droste bij de BBC

De inhoud van het volgende opmerkelijke bericht moet bij de lezer ervan de associatie met het Droste – blikje oproepen. Alleen is de verpleegster een voortvluchtige Brit geworden:

Een voortvluchtige Brit is dinsdag in Amsterdam aangehouden tijdens de opnames van een BBC-documentaire over voortvluchtige Britten. De cameraploeg was bezig met het filmen van een politieagent toen drie mannen voorbij liepen en in beeld kwamen. Een van de mannen werd herkend als een voortvluchtige Britse crimineel, meldt de politie woensdag. Na controle bleek dat het daadwerkelijk om een crimineel ging die op de vlucht was voor de Britse politie. De drie mannen wilden wegrijden in een auto, maar de politie kon de voortvluchtige Brit oppakken. Hij zit vast en zal worden uitgeleverd aan Groot-Brittannië.De Britse autoriteiten zochten hem voor de smokkel van verdovende middelen. Een toevallig aanwezige freelance cameraman heeft de aanhouding gefilmd. De BBC maakt een vijftiendelige documentaire over voortvluchtige Britten in Amsterdam en Spanje.

Advertentie

Over robschimmert

een senior met een brede belangstelling en een sterke maatschappelijke betrokkenheid, die daaraan op schrift en in de vorm van een weblog vooral uitdrukking wil geven.
Dit bericht werd geplaatst in Curiosa en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Droste bij de BBC

  1. sjoerd zegt:

    Ik zie de relatie niet met het drosteblikje…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s