Vermakelijk nieuws

Zoals haast te doen gebruikelijk is het opnieuw de Angelsaksische omgeving die de bron blijkt voor allerlei nieuws in de marge. Waarmee voor de zoveelste maal wordt bewezen dat fantasie en werkelijkheid daar toch wat gemakkelijker over elkaar heen schuiven, met vermakelijke berichten tot gevolg:

Een labrador met de naam Trigger (oftewel: Trekker), heeft zaterdag zijn eigenaresse met een jachtgeweer in de voet geschoten in de Amerikaanse staat Indiana. De 25-jarige Allie Carter was in het noorden van Indiana een weekend gaan jagen in een natuurreservaat. Nadat ze haar jachtgeweer even op de grond had gelegd, stapte Trigger op het vuurwapen en haalde zo de trekker over. Carter moest in een ziekenhuis in Fort Wayne, 220 kilometer ten zuidoosten van Chicago, aan haar verwondingen worden behandeld, melden autoriteiten van het wildpark maandag. De kogel veroorzaakte schade aan haar voet en tenen.

Een 85-jarige dievegge, die al meer dan 65 jaar juwelen steelt, is door de politie in de Amerikaanse stad Atlanta weer opgepakt voor het stelen van een paar dure oorbellen. Doris Payne staat wereldwijd bekend als juwelendief. Ze zou op haar twintigste zijn begonnen met haar criminele carrière. Ze was in 2013 het onderwerp van een documentaire over haar leven. De 1,55 meter lange Payne zou gedurende ruim zestig jaar voor miljoenen dollars aan juwelen hebben geroofd over de hele wereld. In Atlanta heeft ze een winkel verlaten met oorbellen ter waarde van 690 dollar. De politie kon haar inrekenen omdat ze was vastgelegd door beveiligingscamera’s. Later bleek dat er ook een arrestatiebevel was uitgegeven voor haar in de staat North Carolina. Daar zou ze een verlovingsring van 32.000 dollar hebben gestolen. Payne zit inmiddels weer achter de tralies. Volgens haar advocaat maakt ze het goed, maar heeft ze wel wat gezondheidsproblemen.

Een Engelse vrouw zong zo enthousiast mee met de musical The Bodyguard, dat zij door de directie de zaal uit werd gezet. De vrouw zong dusdanig hard en vals dat zij het publiek in de Royal Concert Hall in Nottingham woedend over zich heen kreeg. Ze liet zich overigens niet zomaar de zaal uitzetten. De vrouw verzette zich verbaal tot het uiterste. Toen ze keihard begon mee te zingen, verzochten andere bezoekers haar al snel daarmee op te houden. De vrouw reageerde echter agressief en blèrde gewoon verder. Ze overstemde zelfs zangeres Alexandra Burke toen die het beroemde I Will Always Love You inzette. Het avondje uit dreigde daardoor voor veel bezoekers een muzikale ramp te worden. Na twintig minuten werd de zingende fan tot opluchting van de rest van het publiek verwijderd.

Over robschimmert

een senior met een brede belangstelling en een sterke maatschappelijke betrokkenheid, die daaraan op schrift en in de vorm van een weblog vooral uitdrukking wil geven.
Dit bericht werd geplaatst in Curiosa en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Vermakelijk nieuws

  1. sjoerd zegt:

    We blijven mensen….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s