Inkijk in Steenbergen

Niks geen verwijzingen naar het verleden of de aanduiding van paralellen die daarmee getrokken kunnen worden. Godwin is met zijn wet en waarschuwing niet nodig als beelden en feiten zo onomwonden voor zich spreken. Getuige de foto’s die werden gemaakt in en rond de informatiebijeenkomst over opvang van asielzoekers in Steenbergen en welke, naar nu blijkt, als het ware overgenomen werd door een aantal leden van rechts-extremistische groeperingen, die daar de toon en de sfeer gingen bepalen. Met de onderstaande beelden en intimidatie van wie anders dacht, als resultaat. En de haast logische vraag dat je daar toch niet bij zou willen horen.

stb4steenbergenstb3

 

Over robschimmert

een senior met een brede belangstelling en een sterke maatschappelijke betrokkenheid, die daaraan op schrift en in de vorm van een weblog vooral uitdrukking wil geven.
Dit bericht werd geplaatst in De wereld en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

7 reacties op Inkijk in Steenbergen

 1. Mack zegt:

  Ben het er mee eens, daar niet van, maar wat ik me wel afvraag: is schreeuwen strafbaar?

 2. Dhyan zegt:

  Ik denk dat de onderbuikgevoelens zijn dat niemand precies weet wat we nou feitelijk aan het doen zijn, hoeveel er nog komen, tot hoever we zullen gaan, wie we zullen terugsturen en waarom en in welke mate onze westerse waarden in het geding zijn. Niemand weet dat, politici ook niet, en wat mij betreft ligt daar het probleem. Dat niet weten waar het heengaat wordt niet onderkend. Het wordt tijd voor het eerlijke verhaal, de feiten.

  Een helder plan, hoe dat er uit moet zien weet ik ook niet, maar wel dat het er moet komen, en dat het er alleen kan komen als we het hele verhaal en alle feiten kennen.

 3. sjoerd zegt:

  We weten niet waar het eindigt, en dat is het probleem. We denken nog teveel in hokjes. Wat ik wel weet is dat de normen en waarden van deze vluchtelingen op een heel ander niveau liggen.

  • ghurabalbayn zegt:

   Maar het niveau kan toch nauwelijks lager zijn dan dat van die jongens in Steenbergen en soortgenoten …

   • Dhyan zegt:

    Ik las dat ze in groepjes opereren om bij hoorzittingen rotzooi te trappen, net zoals er bij de kraak van panden indertijd altijd van elders een groep kwam die er om bekend stond graag met de ME te knokken. Het zou me zelfs niks verbazen als ze worden ingehuurd om ontluikende rechtse sympathieën in de kiem te smoren.

    Tegen houden schijnt niet te kunnen dus even uitfilteren die gasten, dat is ook wat de media zouden moeten doen, rellen op de dam bij inhuldigingen koningshuis worden ook steevast buiten beeld gehouden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s