Mannen en chocolade

Een van de grotere raadsels van de schepping blijft wel die haast spreekwoordelijke voorkeur die de mannelijke helft van de mensheid lijkt hebben voor chocolade en overige zoetigheid.

Over robschimmert

een senior met een brede belangstelling en een sterke maatschappelijke betrokkenheid, die daaraan op schrift en in de vorm van een weblog vooral uitdrukking wil geven.
Dit bericht werd geplaatst in Kort gezegd. Bookmark de permalink .

8 reacties op Mannen en chocolade

 1. Mack zegt:

  Het zijn toch juist de vrouwen die niet van chocola af kunnen blijven?

 2. Ximaar zegt:

  Zo ver ik weet zijn vooral vrouwen gek op chocolade en dan meer in de versie puur. Mannen zjn meer van melkchocolade en idd veel zoetigheid. Zelf ben ik geswitched omdat er in melkchocolade akelig veel lactose zit. Dat puur was wel even wennen.

 3. sjoerd zegt:

  Shit, dan ben ik geen man…

 4. hanneke zegt:

  Ik denk dat dat niets met mannen of vrouwen te maken heeft.

 5. Ximaar zegt:

  Ik ben nog eens gaan zoeken op het internet, en het bovenstaande berichtje is vast n.a.v. een klein onderzoekje voor de pagina Vrouw van de Telegraaf, dat overgenomen is op nu.nl. Het uitvoerende bedrijfje is niet op het internet te vinden en de vraagstelling was zeer vaag en uitkomst was 70% van de vrouwen eet choclade en 72% van de mannen. Het ging dan om of er per week wel eens chocolade werd gegeten en niet om de hoeveelheid per keer of het aantal keren per week.

  In het algemeen is er weing over te vinden, behalve op wat voedingssites. Een gaf aan dat vrouwen in het verleden beduidend meer chocolade aten dan mannen, maar dat er nu vrijwel geen verschil meer is. Kwam door het meer thuiszitten. Op het werk wordt minder chocolade gegeten dan thuis. Mijn eerdere opmerking over puur en melk kan ik op geen enkele manier terugvinden en zal eerder fout dan goed zijn.

 6. Margo zegt:

  Mannelijke helft??? Ik eet het niet veel want het is lekker dikmakend.

 7. Emigrant zegt:

  In de Duitse televisiereclame krijgen vrouwen regelmatig een orgasme bij het eten van chocolade.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s