Tien van Toen – 536 –

Na de wanprestatie van het Nederlandse elftal afgelopen donderdag tegen IJsland klonk in brede kring de vraag op of deze afgang de opmaat was voor een nieuwe crisis van het vaderlandse voetbal. Waarbij een vergelijking werd getrokken met het begin van de jaren tachtig toen Oranje er ook steeds minder van ging bakken. Wie waren die tien spelers die er opeens niets meer van konden en die met ‘de beer van de Meer’ ofwel doelman Piet Schrijvers in hun rug geen deuk meer in een pakje boter geschoten kregen?

Edo Ophof – Jan Poortvliet – Hugo Hovenkamp – Willy van de Kerkhof – Frans Thijssen – Arnold Mühren – Jan Peters – Tscheu la Ling – Johnny Rep – René van de Kerkhof

Over robschimmert

een senior met een brede belangstelling en een sterke maatschappelijke betrokkenheid, die daaraan op schrift en in de vorm van een weblog vooral uitdrukking wil geven.
Dit bericht werd geplaatst in Tien van toen. Bookmark de permalink .

2 reacties op Tien van Toen – 536 –

  1. Mack zegt:

    Ik weet het nog. 3-0 achter tegen Duitsland en nog teruggekomen tot 3-2. Het was een van de betere wedstrijden van toen.

  2. sjoerd zegt:

    Miljoenenroof in IJsland hoorde ik vandaag. Ondernemers verliezen door het slechte spel miljoenen aan orders voor oranjeartikelen…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s