Verslag van een voetreis.

Vaker hoor je wel over een voetreis die naar Santiago de Compostella wordt ondernomen. Het blijft meestal bij een kennisgeving, en dan bij een o of o ja? Maar verder krijg je er niet meer zoveel van mee, terwijl er toch genoeg over ter vertellen moet zijn. De mogelijkheid om die verhalen op de voet te volgen doet zich voor mij nu wel voor. Twee mannen, die zich binnen mijn direkte gezichtsveld bevinden, Han van Geest uit Simpelveld en Willem Thijssen uit Valkenburg, zijn op zondag 16 augustus lopend uit Wittem vertrokken in de richting van Santiago de Compostella, waar zij eind november na circa 2500 kilometer afgelegd te hebben, hopen aan te komen. Van hun ervaringen onderweg doen zij dagelijks verslag via een weblog, dat nu al absoluut de moeite van het lezen en volgen waard is, heb ik gemerkt op 

http://www.hanwillem-sdc2015.nl/

Over robschimmert

een senior met een brede belangstelling en een sterke maatschappelijke betrokkenheid, die daaraan op schrift en in de vorm van een weblog vooral uitdrukking wil geven.
Dit bericht werd geplaatst in Links en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op Verslag van een voetreis.

  1. sjoerd zegt:

    Lekker stukje wandelen is dat….

  2. Margo zegt:

    Ik zag die verslagen wel op tv. Snap er werkelijk niets van, van zo’n enorme reis, door weer en wind en helse omstandigheden, om daarna in een primitief huisje te overnachten en de volgende dag weer bepakt en bezakt …. Waarschijnlijk ben ik te wei ik spiritueel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s