Een veeg teken

Zijn we nou zo hardleers of kunnen we eenvoudigweg niet beter? Na zestig edities van het Eurovisie-songfestival moet onder de hand toch wel duidelijk zijn met wat voor een product er daar succes geboekt kan worden. Daar hoef je echt niet voor doorgeleerd te hebben. Als ezels zich al niet twee keer aan dezelfde steen stoten, dan doen wij het toch wel door voor de zoveelste keer met een lied voor de dag te komen waarvoor de kwalificatie ‘dertien in een dozijn’ nog te hoog gegrepen is, want niet eens uitnodigt om er iets van te vinden. Zo erg dus, want nietszeggend. Vandaar dat alle ophef wel over een jurk moest gaan. Dat teken was veeg genoeg, terwijl Trijntje vermoedelijk al beter wist, maar ook niet meer terug kon.

Over robschimmert

een senior met een brede belangstelling en een sterke maatschappelijke betrokkenheid, die daaraan op schrift en in de vorm van een weblog vooral uitdrukking wil geven.
Dit bericht werd geplaatst in Muziek en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

3 reacties op Een veeg teken

  1. L zegt:

    Een zeer juiste observatie. Hoe kon een geweldige zangeres als zijn nu opgezadeld worden met zulk een plastic nummer? Nog verbijsterender is dat dat geschreven werd door Anouk, toch bepaald geen leverancier van plastic muziek.

  2. sjoerd zegt:

    Trijntje kan beter…

  3. Mack zegt:

    Het is voor mij ieder jaar weer een verrassing wat er gaat winnen. Het heeft in elk geval weinig met de muziek te maken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s