Rondje Watertoren

Het zou van een robuuste zelfverloochening getuigen als ik er hier geen aandacht aan zou besteden. Want als Schimmertenaar die trots is op zijn woonplaats en ook nog eens een verstokt liefhebber is van alle mogelijke kunstuitingen, zou ik geen knip voor mijn neus waard zijn als ik hier niet vol trots een manifestatie van beeldende kunst zou aankondigen die komende zondag 26 april van tien tot vijf uur ’s middags in mijn dorp zal worden gehouden. Op zesentwintig locaties verspreid door heel Schimmert is er werk te zien van zevenenvijftig beeldende kunstenaars. Beelden, schilderijen, glas, keramiek, sieraden zijn vaker te bewonderen in onder andere fraaie carréboerderijen waarvan dit dorp er vele kent.

Ook bestaat de mogelijkheid om boven in de roemruchte Watertoren te komen, zij het dat daarvoor wel zo’n driehonderd treden moeten worden beklommen. Een moeite die zeker wordt beloond met een fabuleus uitzicht op een momenteel rijkelijk bebloesemd Zuid – Limburg en dat als zodanig zeker een hoogtepunt kan vormen van de wandeling langs vele locaties op deze zondag die er sowieso al veelbelovend uitziet met temperaturen van ongeveer zeventien graden. En wie vooraf echt het naadje van de kous van deze kunstmanifestatie wil weten, kan het beste een bezoek brengen aan 

http://www.rondjewatertoren.nl

om er dan echt van overtuigd te zijn dat het heel wat is dat er komende zondag in Schimmert te gebeuren staat.

Advertentie

Over robschimmert

een senior met een brede belangstelling en een sterke maatschappelijke betrokkenheid, die daaraan op schrift en in de vorm van een weblog vooral uitdrukking wil geven.
Dit bericht werd geplaatst in Tips. Bookmark de permalink .

Een reactie op Rondje Watertoren

  1. sjoerd zegt:

    Ik moet eens even kijken of ik die uitdaging aanga..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s