De smaak van het ei

Het is geen probleem van wereldformaat, maar misschien wel het benoemen waard omdat het anders allicht aan de aandacht kan ontsnappen. Want het eten van een gekookt ei, althans met een lepeltje, levert nooit de ware smaak op. Eenvoudigweg omdat de smaak van het materiaal waarvan het lepeltje is gemaakt, de smaak van het ei overheerst of in elk geval in de weg zit. Ik heb er nog geen oplossing voor gevonden of het moet zijn dat het ei gewoon uit de hand gegeten wordt.

Over robschimmert

een senior met een brede belangstelling en een sterke maatschappelijke betrokkenheid, die daaraan op schrift en in de vorm van een weblog vooral uitdrukking wil geven.
Dit bericht werd geplaatst in Eten en drinken. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s