Joggen

Om heel eerlijk te zijn vergaat je de zin en de interesse om te joggen als je de gezichten, de uitdrukking daarop en de gang beschouwt van al die mensen die zich overgeven aan het bedrijven van die activiteit. Want ziet dat er uit als een vrijtijdsbesteding waaraan echt plezier te beleven valt?

Advertentie

Over robschimmert

een senior met een brede belangstelling en een sterke maatschappelijke betrokkenheid, die daaraan op schrift en in de vorm van een weblog vooral uitdrukking wil geven.
Dit bericht werd geplaatst in Kort gezegd. Bookmark de permalink .

5 reacties op Joggen

 1. Mack zegt:

  Grapjas. Heb je de gezichten wel eens gezien van zij die de Tour rijden? Een hel. En wie beleeft daar plezier aan? Miljoenen.

  • robschimmert zegt:

   Leuk om naar te kijken. Maar om ervoor te kiezen om ook zelf de Tour te rijden? Nou, nee. Dus geldt dat ook voor joggen….

   • Mack zegt:

    Ja, maar aan de andere kant, als iedereen alleen maar deed wat-ie leuk vond, waren er geen bedrijven meer die nog correcte cijfers konden presenteren. Bovendien, ik heb lang hardgelopen, ik ben het met je eens dat het hardlopen zelf niet zo leuk is, maar het opscheppen erover achteraf, dat is leuk.

    • robschimmert zegt:

     Maar voordat het dus leuk wordt, moet je blijkbaar wel behoorlijk stevig afzien. Dus wilde ik het toch maar zo laten als het nu voor mij is. Ook omdat het voor mij toch meer nergens toe bijdraagt.

    • Mack zegt:

     Nee, ik snap je redenering. Of het ergens toe bij draagt is de vraag. Zeker als je al wat ouder bent. Hoewel mijn opa begon toen hij 58 was en heeft zijn wekelijkse rondje van 10 km volgehouden tot hij 81 was. Nooit rugklachten, dat wil ik hem nageven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s