Dwaze verhalen

Deze zaterdag zou geen zaterdag zijn als er hier weer geen selectie zou staan van berichten en verhalen over de doldrieste en dwaze gebeurtenissen, waarin mensen ondanks of dankzij zichzelf verzeild kunnen raken. Met deze keer Florida, Cornwall en Californië als decor:

Een 86-jarige vrouw uit Florida woont al zeven jaar op zee. De vrouw besloot na de dood van haar man te verhuizen naar een kamer op een cruiseschip. Lee Wachtstetter betaalt 164.000 dollar (140.000 euro) per jaar voor haar luxe leven. Wachtstetters man overleed in 1997 aan kanker. Tijdens hun 50-jarige huwelijk maakte het tweetal 89 cruisereizen. Voor zijn dood zei hij tegen haar dat ze “vooral door moest gaan met hun reizen.” Dat bleef de vrouw ook doen. Tien jaar geleden verkocht ze haar huis en besloot ze eerst drie jaar aan boord van een van de schepen van de Holland Amerika lijn te gaan wonen. Daarna ‘verhuisde’ ze naar het cruiseschip Crystal Serenity. Daar wordt ze ‘Mama Lee’ genoemd door het personeel. De 86-jarige vrouw noemt het leven aan boord van een cruiseschip een sprookjesachtig leven zonder stress”.

De ouders van een 5-jarige Britse jongen hebben een rekening gekregen, omdat hun zoon niet op de verjaardag van een vriendje is gekomen. De moeder van de jarige jongen uit de streek Cornwall, stuurde een rekening van bijna 16 pond (ongeveer 21 euro), omdat zij rekening had gehouden met de aanwezigheid van Alex Nash en kosten had gemaakt. Nash was uitgenodigd om mee te gaan naar een indoor-skipiste. Zijn ouders hadden toegezegd dat Nash zou komen, maar hadden in dezelfde periode ook plannen gemaakt met de opa en oma van Nash. De jongen zou uiteindelijk ook naar zijn grootouders gaan. De ouders van Nash verklaren dat zij geen contactgegeven hadden van de moeder en daarom geen mogelijkheid zagen om af te bellen. Julie Lawrence, de moeder van de jarige jongen, zegt echter dat haar contactgegevens op de uitnodiging stonden en accepteert het verhaal van de ouders van Nash dan ook niet.De vader van Nash vond de rekening in de rugzak van zijn zoontje. Hij zegt niet van plan te zijn de rekening te betalen, vooral door de manier waarop hij is benaderd door de vrouw. Lawrence dreigt op haar beurt naar de rechter te stappen als de rekening niet wordt betaald.

Een man uit de Amerikaanse staat Californië heeft na een bezoek aan de wasstraat een man gevonden in zijn kofferbak. Sal Landeros hoorde bij thuiskomst geklop in de kofferbak. Samen met zijn zoon maakte hij de auto open en ze troffen een man aan in de auto. Landeros en zijn zoon vonden het te gevaarlijk om de man direct vrij te laten en besloten de politie te bellen. Met getrokken stroomstootwapens en pistolen gingen de agenten om de auto heen staan. Landeros’ broer Eddie, die in de plaats Montclair woont, filmde hoe de kofferbak werd geopend. De man in de achterbak leek erg blij dat hij werd bevrijd. Zijn vrijheid was wel van korte duur, want de politie sloeg hem in de boeien. “Hij zei erg vaak sorry en legde uit dat hij had geprobeerd te vluchten voor iemand die hij geld schuldig was”, vertelt Eddie. De schrik zat er goed in bij de familie Landeros, maar nu kunnen ze er wel om lachen.

Over robschimmert

een senior met een brede belangstelling en een sterke maatschappelijke betrokkenheid, die daaraan op schrift en in de vorm van een weblog vooral uitdrukking wil geven.
Dit bericht werd geplaatst in Curiosa en getagged met , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Dwaze verhalen

  1. sjoerd zegt:

    Opmerkelijke verhalen… Maar ik ben jaloers op die vrouw van in de tachtig.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s