Dat zijn weer die Hollanders

Visitekaartje. Neus aan het venster. Geen woorden maar daden. We staan er weer mooi op. Hier kan je mee thuiskomen en is er namens ons opnieuw goede sier gemaakt. Oftewel, dat zijn weer die Hollanders:

Een groep van circa twintig Nederlanders heeft afgelopen vrijdagavond huisgehouden in een après-ski hut in het Oostenrijkse Obertauern. Nadat een champagnekurk een dertigjarige Nederlandse zanger op het podium tegen het hoofd raakte, gingen zijn fans volgens Oostenrijkse media verhaal halen. Samen met de manager van de zanger hadden de Nederlanders het voorzien op de andere gasten in de tent. Wat volgde was een brute vechtpartij met acht gewonde vakantiegangers uit Oostenrijk en Duitsland tot gevolg. Toen de politie ter plaatse kwam, waren de Nederlanders al verdwenen. De politie vond de manager van de zanger wel. De 53-jarige man ontkent volgens Oostenrijkse media zelf te hebben geslagen. Van de fans ontbreekt elk spoor. Bij voortzetting van het politieonderzoek op zaterdagochtend bleek dat ze ’s nachts hun hotel en het dorp al hadden verlaten. De Oostenrijkse politie zal nog contact opnemen met de Nederlandse politie“.

Over robschimmert

een senior met een brede belangstelling en een sterke maatschappelijke betrokkenheid, die daaraan op schrift en in de vorm van een weblog vooral uitdrukking wil geven.
Dit bericht werd geplaatst in De wereld. Bookmark de permalink .

Een reactie op Dat zijn weer die Hollanders

  1. sjoerd zegt:

    Daar kun je dus niet mee thuiskomen…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s