Omtrekkende bewegingen

De omtrekkende bewegingen en bagatelliseringen uit de monden van Rutte en opnieuw Opstelten, die zijn gezicht maar niet lijkt te kunnen houden, naar aanleiding van berichten over eventuele nalatigheid bij de regering met betrekking tot het doorspelen van informatie over vluchtveiligheden boven het Oosten van de Oekraïne zijn natuurlijk alleszins te begrijpen, hoewel absoluut niet te billijken. Want er is weinig fantasie voor nodig om te bedenken welke kolossale claims van nabestaanden de Nederlandse overheid boven het hoofd hangen. Die zullen alle tot dusverre gevoerde discussies over gaten in begrotingen overbodig maken en in hun schaduw stellen.

Over robschimmert

een senior met een brede belangstelling en een sterke maatschappelijke betrokkenheid, die daaraan op schrift en in de vorm van een weblog vooral uitdrukking wil geven.
Dit bericht werd geplaatst in Kort gezegd. Bookmark de permalink .

3 reacties op Omtrekkende bewegingen

  1. Mack zegt:

    Het is mijn werk niet, maar als het mijn werk wel was zou ik bedacht hebben dat je niet over oorlogsgebied moest vliegen.

  2. sjoerd zegt:

    Ik denk overigens dat het de vliegmaatschappijen zijn die hier over de schreef zijn gegaan om brandstofkosten te besparen. Andere maatschappijen vlogen al niet meer over de Oekraïne.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s