Bizarre berichten

Waarom zou deze zaterdag anders dan de andere zaterdagen op dit weblog zijn? De reeks aan bizarre berichten stopt immers niet en houdt zichzelf in stand, waardoor er ook vandaag weer een drieluik daaruit geselecteerd kon worden:

Een Amerikaans stel heeft een nieuwe villa laten bouwen op grond die niet hun eigendom bleek te zijn. De eigenaren kunnen daardoor het nieuwe huis niet in. Het stel liet voor meer dan een half miljoen euroeen huis bouwen aan een boulevard in Florida.Nadat ze het pand hadden laten bouwen bleek dat de grond eronder niet hun eigendom is. Het huis is op de kavel naast de plek waar het pand had moeten komen gebouwd. Aannemer Robbie Richmond laat weten dat hij zoiets nooit eerder heeft meegemaakt: “Het is een zeldzaam incident. Er wordt nu gekeken naar een compromis, zodat er geen advocaat aan te pas hoeft te komen.” Eigenaar Mark Voss en zijn familie hoeven niet op straat te slapen, ze hebben nog achttien huizen in hun bezit.

Een Australisch stel heeft een woning verkocht inclusief huiskat Tiffany. De potentiële kopers wilden het huis alleen hebben als ze de kat erbij kregen en hadden daar 100.000 euro extra voor over. Michael en Fran Perceval hadden hun huis te koop staan voor 1,4 miljoen euro. Tijdens de bezichtigingen zat kat Tiffany rustig op de bank en liet zich door iedereen knuffelen en aaien. Het kind van een van de bieders werd tijdens een kijkdag dol op het beestje. Waarop de makelaar grapte dat Tiffany wel met het huis verkocht kon worden, omdat ze toch denkt dat het van haar is. Maar de geïnteresseerde nam de grap serieus en bood 1,5 miljoen euro voor het huis inclusief Tiffany. De zoon van Michael en Fran, eigenaar van de kat, moest er een nachtje over slapen, maar het prijskaartje van bijna een ton gaf toch de doorslag.

Een papegaai die vier jaar lang werd vermist is herenigd met zijn Britse eigenaar. Het pratende huisdier spreekt nu geen Engels meer, maar Spaans. Een dierenarts in het zuiden van Californië zag de vermiste Afrikaanse grijze roodstaartpapegaai, genaamd Nigel, aan voor haar eigen vermiste papegaai. Via de chip van het huisdier spoorde zij vervolgens de rechtmatige eigenaar op: Darren Chick, een Britse man die in het stadje Torrance woont in de Amerikaanse staat Californië. Er is weinig bekend over de verblijfplaatsen van Nigel de afgelopen vier jaar, maar volgens Chick is het Britse accent dat de papegaai had volledig weg en spreekt hij nu Spaans. Het is al de vijfde keer dat de dierenarts voor een hereniging tussen een papegaai en zijn eigenaar zorgt. Zelf heeft ze haar huisdier, dat inmiddels zo’n negen maanden wordt vermist, nog niet terug.

Over robschimmert

een senior met een brede belangstelling en een sterke maatschappelijke betrokkenheid, die daaraan op schrift en in de vorm van een weblog vooral uitdrukking wil geven.
Dit bericht werd geplaatst in Curiosa. Bookmark de permalink .

Een reactie op Bizarre berichten

  1. sjoerd zegt:

    En we kunnen het nog steeds gekker maken…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s