Amerikaanse uitwassen

De Verenigde Staten blijven nog altijd het land van de onbegrensde mogelijkheden, met daarin vanzelfsprekend ook alle ruimte voor uitwassen van menselijk gedrag. Daarvan volgen hierna drie opmerkelijke voorbeelden:

In het Amerikaanse dorp Mufreesboro, Tennessee, is een man gearresteerd omdat hij seks probeerde te hebben met de pinautomaat in een café.Volgens ooggetuigen trok de 49-jarige Lonnie Hutton bij binnenkomst in de kroeg meteen zijn broek naar beneden en begon tegen de pinautomaat aan te rijden. Na de daad bleef de man nog naakt door de kroeg lopen, waarop het barpersoneel hem naar buiten begeleidde en de politie belde. Een agent kwam op de melding af en probeerde Hutton tot bedaren te brengen door hem plaats te laten nemen aan een picknicktafel. Echter was het libido van de man nog zo hoog dat hij ook de picknicktafel begon te berijden. Hutton is meegenomen naar het bureau en is aangeklaagd wegens openbare dronkenschap. Hij mag zich op een later moment verantwoorden voor de rechter.

Een man uit het Amerikaanse Fresno is door artsen bevrijd van een vibrator in zijn darmen. Het seksspeeltje stond nog aan, toen de artsen het eruit haalden. De anonieme man had last van een verstopping, maar wilde niet vertellen wat er aan de hand was. Op een röntgenfoto as alleen duidelijk een vibrator te zien. “Je kon perfect zien wat het was”, aldus een van de artsen. “Dit is de eerste keer dat we een vibrator uit iemand moeten halen, die nog aan staat.” Volgens een van de verpleegkundigen heeft de man geluk gehad dat de artsen er op tijd bij waren. Inwendige bloedingen hadden veel schade aan kunnen richten.

Een Amerikaanse studente is teruggekomen op haar besluit om haar maagdelijkheid te vergeven aan de hoogste bieder. Ze loopt daardoor wel zo’n 578 duizend euro mis. De 27-jarige vrouw besloot begin april onder het pseudoniem Elizabeth Raine haar maagdelijkheid online te laten veilen. Wie het hoogste bod deed, kreeg daarvoor een date van twaalf uur en gemeenschap met Raine in ruil. Lange tijd bleef onduidelijk hoe het gezicht van Raine er precies uitzag, tot enkele dagen voor het eind van de veiling. Ze besloot meerdere foto’s van zichzelf online te plaatsen waarop ze duidelijk te herkennen was. Er kwamen biedingen van boven de honderdduizend euro uit Servië, Japan, Australië, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. Woensdagavond sloot de veiling met een hoogste bod van 801.000 dollar, omgerekend ongeveer 578 duizend euro. De identiteit van de hoogste bieder is niet bekendgemaakt. Raine kwam donderdag met een verklaring waarin ze aangeeft dat ze haar maagdelijkheid niet meer verkoopt. Ze wil zich liever focussen op haar medische opleiding. “School is al mijn hele leven mijn eerste prioriteit. Op dit moment maak ik me totaal niet meer druk om de veiling. Het was dan ook een gemakkelijke beslissing.” Eerder gaf Raine al aan dat haar beslissing om haar maagdelijkheid te veilen, puur ingegeven was om er geld aan te verdienen. Raine is overigens niet de eerste vrouw die haar maagdelijkheid in de uitverkoop doet. Het Braziliaanse naaktmodel Catarina Migliorini ging haar voor.

Over robschimmert

een senior met een brede belangstelling en een sterke maatschappelijke betrokkenheid, die daaraan op schrift en in de vorm van een weblog vooral uitdrukking wil geven.
Dit bericht werd geplaatst in Curiosa. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s