Ongelooflijk nieuws

Ook deze zaterdag kent weer de neerslag van een uitstapje in de wereld van het ongelooflijke en bizarre nieuws:

Een Amerikaanse vrouw heeft de politie van New York aangeklaagd. Karen Fennell zegt dat de politie al vier keer haar huis is binnengevallen om haar man te arresteren. Haar man James Jordan is echter al acht jaar dood. Fennell heeft inmiddels de overlijdensakte van haar man opgehangen bij de voordeur, maar dat mocht tot dusver niet baten. Jordan overleed op 17 maart 2006, maar nog steeds zoekt de politie hem. Weduwe Karen Fennell is inmiddels doodsbang om in haar eigen huis te zijn en voelt zich constant geïntimideerd door de politie. Zo’n twintig agenten worden nu in de rechtbank verwacht vanwege buitensporig geweld, racisme, valse bewijzen aanleveren en het onrechtmatig fouilleren. Afgelopen juli deed de politie een huiszoeking, daar bleek een zakmes de grote vondst te zijn. Zoon James Jordan Jr. had die op zak en werd daarom gearresteerd, zo vertelt hun advocaat.

Een Amerikaanse piloot is met zijn vliegtuig op zijn voormalige huis ten noorden van de stad Denver neergestort. Hij kwam er zonder zware verwondingen van af. De man raakte volgens de zender ABC met zijn eenmotorige reclamevliegtuigje in de problemen en kwam op zijn vroegere woning terecht. Hij kon zichzelf uit de cockpit bevrijden en waarschuwde de brandweer. Pas later werd hem duidelijk dat hij zelf in het huis had gewoond. Hij had het in 2000 gekocht en drie jaar later verkocht. In het huis was niemand toen het vliegtuigje neerstortte.

Een varken in Leusden liep door rood licht en is daarna gearresteerd door de politie. Dat meldt politie in Leusden. De politie maakte een foto met het varken en zette het beest daarna in de cel. In een tweet maakte de politie bekend dat het varken zich vermaakte in de gevangenis, maar geen foto kan plaatsen ‘vanwege privacy’. De eigenaar van het varken heeft zich inmiddels gemeld en kan deze op komen halen, meldt de politie.

Over robschimmert

een senior met een brede belangstelling en een sterke maatschappelijke betrokkenheid, die daaraan op schrift en in de vorm van een weblog vooral uitdrukking wil geven.
Dit bericht werd geplaatst in Curiosa en getagged met , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op Ongelooflijk nieuws

  1. sjoerd zegt:

    Tsja, als de eigenaar niet was gekomen had dat varken op de barbecue gelegen.

  2. Jolie zegt:

    Zo vreemd, dat het bijna knap is dat een krant het geloofwaardig kan brengen… (Op 1 april zou vast bijna niemand het geloven ;-))

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s