Bizarre berichten

Ook de afgelopen stille week leverde weer een vloed aan bizarre berichten op waaruit het volgende drieluik gemakkelijk geselecteerd kon worden:

Een 19-jarige jongeman is op camera betrapt toen hij in het drinkwaterreservoir van de Amerikaanse stad Portland stond te plassen. De stad heeft nu besloten het reservoir met ongeveer 144 miljoen liter drinkwater leeg te pompen. Een groep van vijf tieners werd ’s nachts op camera gezien bij het reservoir in Mount Tabor Park. Twee van de tieners probeerden over het hek van het reservoir te klimmen, terwijl de derde jongeman door het hek heen in het water plaste. Mount Tabor Reservoir 5 werd na het zien van de beelden direct ‘offline’ gehaald en getest op besmetting. De testresultaten worden donderdag verwacht. De drie tieners zijn op de bon geslingerd. Volgens David Shaff, medewerker van de drinkwaterreservoirs van Portland, was het risico voor het publiek minimaal geweest als de jongen niet was betrapt. Toch besloot de beheerder van het reservoir het bassin leeg te laten lopen. Dit is mogelijk aangezien de Bull Run waterscheiding in Portland momenteel een overvloedig aanbod heeft en de stad van voldoende drinkwater kan voorzien. In 2011 plaste ook al een man in één van de reservoirs van Mount Tabor Park. Destijds moest ruim 30 miljoen liter drinkwater worden weggepompt.

De 24-jarige Mike Amess heeft een Kardashian-fobie. De Engelsman kan niet naar een foto kijken zonder braakneigingen te krijgen van de society-zusjes. Het begon allemaal toen Amess een sekstape van Kim Kardashian zag. Van klasgenoten hoorde hij enkel positieve woorden over de videobeelden. Ondanks zijn homoseksualiteit probeerde hij de video daarom te bekijken maar Amess hield er een trauma aan over. Nu legt de Engelsman uit wat er gebeurt als hij iets over de Kardashians tegenkomt. Het leven van Amess is inmiddels behoorlijk zwaar geworden, want de Kardashian-zusjes lijken overal te zijn. Overigens is zijn seksuele geaardheid inmiddels geen probleem meer.

Een man uit het Amerikaanse Chicago heeft in een supermarkt een pistoolmitrailleur getrokken, omdat hij het niet eens was met de 16 cent belasting die hij moest betalen over zijn fles cola van nog geen 1,30 euro. Nahshon Shelton trok een pistoolmitrailleur​ uit zijn Gucci-tas en bedreigde het personeel. Volgens de openbaar aanklager dreigde hij iedereen in de winkel te vermoorden. De 36-jarige man verklaarde tegenover de politie dat de winkel in zijn buurt ligt, dus dat hij vrijgesteld is van belasting. “Man, weet je. Ik moest ze op hun plaats zetten”, zou hij gezegd hebben na zijn arrestatie. Shelton zit vast op verdenking van zware mishandeling, het onrechtmatig gebruik van een dodelijk wapen en het niet kunnen overleggen van een geldige wapenvergunning.

Advertentie

Over robschimmert

een senior met een brede belangstelling en een sterke maatschappelijke betrokkenheid, die daaraan op schrift en in de vorm van een weblog vooral uitdrukking wil geven.
Dit bericht werd geplaatst in Curiosa en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

3 reacties op Bizarre berichten

  1. sjoerd zegt:

    Op de wereld lopen rare kostgangers rond…

  2. Ximaar zegt:

    Even over de opslag van water in de open lucht. Een litertje urine stelt op 144.000.000 liter niets voor. Sterker nog; omdat het open is zijn de dagelijkse hoeveelheid uitwerpselen of neerslag uit luchtverontreiniging een veelvoud aan vervuiling. Maar dergelijk water komt ook niet zomaar uit de kraan. Daartussen zit nog weer een zuiveringslag. De enige reden om dat water weg te gooien is slechte publiciteit. In de USA is dat effect nog vele malen erger dan in NL.

  3. Emigrant zegt:

    Die Gucci-tas zal hij ook wel gestolen hebben.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s