Opmerkelijke berichten

Ook deze week passeerde weer niet zonder dat er uitermate opmerkelijke berichten de wereld in gestuurd konden worden, die vaker de menselijke verbeeldingskracht, welke toch niet gering is, weer eens te boven gingen. Lees ze en wees vooral verbaasd en verwonderd:

De Amerikaan Michael Smith heeft zich speciaal voor een onderzoek maar liefst 25 keer in zijn lichaam laten steken door een bij. Na dit vijf weken durende onderzoek kon hij onder meer concluderen dat de penis niet de gevoeligste plek is. Smith studeert aan de Cornell Universiteit in de Verenigde Staten en onderzocht welke plek van het menselijk lichaam het meest pijnlijk is. Om dit goed te kunnen onderzoeken liet de student zich in een korte periode op 25 plekken steken door de insecten. Uit het onderzoek kwam naar voren dat de neusgaten de meest pijnlijke plekken zijn om gestoken te worden door een bij. Dat was niet de verwachting: Smith ging ervan uit dat genitaliën het meest pijnlijk zijn.

Een negen maanden oude baby uit Pakistan is donderdag op borgtocht vrijgelaten. Het jongetje zat vast omdat hij verdacht wordt van poging tot moord. Er ontstond onrust op internet nadat er een video verscheen waarin te zien is dat er vingerafdrukken bij Moosa werden afgenomen. De nog geen jaar oude baby, Moosa Khan, wordt er door de politie van beschuldigd dat hij met een groep volwassenen in Lahore agenten probeerde te stenigen. Een lokale nieuwszender schrijft dat de verdenkingen tegen de jongen niet waar kunnen zijn vanwege zijn leeftijd. Een rechter heeft de jongen vrijgelaten en bij zijn opa geplaatst.

In de Amerikaanse staat Michigan is de politie al enige tijd op zoek naar notoire glijbaanpoepers. Of er sprake is van één iemand of meerdere mensen, is onbekend. Zodra de speeltuin verlaten is, slaat de wildpoeper toe. Het afgelopen halfjaar heeft de dader al geregeld toegeslagen. Nu het warmer weer wordt, zijn de agenten bang dat het alleen maar vaker gaat gebeuren. Hoofdcommissaris Tony DiGuisti waarschuwde zijn team in januari al. “Iemand weet het verschil niet tussen een wc en een speeltuin”, zo liet hij toen weten.

Advertentie

Over robschimmert

een senior met een brede belangstelling en een sterke maatschappelijke betrokkenheid, die daaraan op schrift en in de vorm van een weblog vooral uitdrukking wil geven.
Dit bericht werd geplaatst in Curiosa en getagged met , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Opmerkelijke berichten

  1. sjoerd zegt:

    Een nbeetje gestoord moet je wel zijn als je je vrijwillig door bijen op die plaatsen laat steken…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s