3 x Hoogst merkwaardig

Het Angelsaksisch taalgebied, en in het bijzonder de Verenigde Staten, blijft een bron van de meest wonderlijke en vaker vermakelijke berichten en gebeurtenissen. Het volgende drieluik getuigt daar ook weer in ruime mate van:

De kat die zondag een familie in het Amerikaanse Oregon aanviel en hen forceerde om in de slaapkamer te blijven om zichzelf te beschermen, krijgt therapie van een dierenpsycholoog. Ondanks de agressiviteit van de 4-jarige kater Lux wil de familie hem niet kwijt. “We gaan hem nu niet wegdoen”, vertelt vader Lee Palmer. “We brengen hem naar een dierenarts en daarna gaat een dierenpsycholoog hem bekijken.” De kat van tien kilo viel zondag de zeven maanden oude baby van de familie aan. Vader Palmer schopte het beest tegen zijn achterwerk en trok toen samen met zijn vrouw en baby de slaapkamer in. Daar belde hij het alarmnummer.De politie nam het dier vervolgens mee in een krat naar het bureau.

Een 22-jarige Nieuw-Zeelander heet voortaan Full Metal Havok More Sexy N Intelligent Than Spock And All The Superheroes Combined With Frostnova. Hij verloor een potje poker en zijn vrienden mochten daarom een naam voor hem uitkiezen. The New Zealand Herald schrijft maandag dat de weddenschap alweer van vijf jaar geleden dateert. De man heeft nu eindelijk de papieren binnen dat alles geregeld is. In Nieuw-Zeeland bestaat een limiet van honderd tekens voor een naam. Full Metal Havok More Sexy N Intelligent Than Spock And All The Superheroes Combined With Frostnova heeft er 99. Zijn vrienden gaan hem volgens de krant Frostnova noemen.

Nadat een Amerikaan ruzie kreeg met zijn vriendin, at hij een deel van het geld uit haar portemonnee op. Toen Leosvel Cordova Parrado thuiskwam van een feestje, pakte hij de portemonnee van zijn vriendin. Ze belde de politie en Parrado werd met moeite afgevoerd. Parrado bleek niet al het gestolen geld meer op zak te hebben. Hij beweerde dat het geld op z’n bed lag, maar tijdens de rit naar de gevangenis hoorden de agenten een knisperend geluid vanaf de achterbank. Toen ze zich omdraaiden zagen ze Parrado met een mond vol geld. De auto werd aan de kant gezet en Parrado werd grondig onderzocht. Uit zijn mond en zijn onderbroek kwam 277 dollar tevoorschijn, nog niet eens de helft van de 750 dollar die volgens de vriendin in haar portemonnee zat. Tegen de Amerikaan zijn meerdere aanklachten ingediend. Naast diefstal en mishandeling gaat het om verzet bij arrestatie, bezit van verboden middelen en het verdonkeremanen van bewijsmateriaal.

Advertentie

Over robschimmert

een senior met een brede belangstelling en een sterke maatschappelijke betrokkenheid, die daaraan op schrift en in de vorm van een weblog vooral uitdrukking wil geven.
Dit bericht werd geplaatst in Curiosa en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op 3 x Hoogst merkwaardig

  1. sjoerd zegt:

    Daar maken ze het toch nog gekker…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s