Drie rariteiten

Gewoon een paar rariteiten welke op een zondag gemakkelijk hun plaatsje krijgen:

De Duitse politie heeft op een rustplaats langs de Franse snelweg een opmerkelijke vondst gedaan. Uit een geparkeerde auto haalden de agenten 350 linkerschoenen tevoorschijn, allen in maat 37. Onbekend is van wie de schoenen zijn en waarom ze in de auto lagen, zo heeft de politie van Neurenberg vrijdag laten weten. De schoenen bleken prototypes in allerlei verschillende ontwerpen en kleuren; er zat geen enkel schoenenpaar bij. Mogelijk is de grote collectie laarzen, muiltjes en sandaaltjes gestolen. Volgens de politie wordt de waarde geschat op meer dan een ton.

De 26-jarige Torz Reynolds heeft drastische maatregelen genomen nadat bleek dat haar vriend was vreemdgegaan. De Londense besloot de getatoeëerde naam van haar ex-geliefde met een scalpel te verwijderen van haar arm en de huid naar hem op te sturen. Op haar arm prijkten eerst de woorden ‘Chopper’s Bitch’, verwijzend naar de bijnaam van haar ex-vriend. Na de eigenhandige operatie is er nu alleen een grote korst te zien. In eerste instantie dacht de 26-jarige dat haar vriend richting Alaska zou trekken om daar aan de slag te gaan bij zijn droombaan. Later kwam Reynolds erachter dat hij naar Essex was vertrokken, om daar een vrouw te bezoeken met wie hij al zes maanden een affaire had. “Dat ik de tatoeage naar hem heb opgestuurd, geeft een duidelijk signaal af. Hij zal me nooit meer bedriegen”, zegt Reynolds. Ze besloot haar huid in te pakken, zodat het net een cadeautje leek. “Ik heb zelfs een ander handschrift gebruikt, zodat hij geen idee had dat het pakketje afkomstig was van mij.” Reynolds is ervan overtuigd dat haar huid weer in de oude staat zal terug groeien.

Een 25-jarige vrouw heeft in Australië in de auto een kind gebaard tijdens een achtervolging door de politie. Haar 38-jarige man had even daarvoor met hoge snelheid een politiepatrouille ingehaald, omdat hij zo snel mogelijk met zijn echtgenote die weeën had, naar het ziekenhuis wilde. Terwijl de politie met zwaailichten en gillende sirenes achter het voertuig aan snelde, bracht de vrouw op de achterbank een gezond meisje ter wereld. De achtervolging eindigde bij de voordeur van de spoedopname van het ziekenhuis van Dandenong, een voorstad van Melbourne. Toen de politiemensen bij het voertuig kwamen, ontdekten zij de krijsende baby. De vader kreeg gezien de omstandigheden geen bekeuring maar felicitaties.

Advertentie

Over robschimmert

een senior met een brede belangstelling en een sterke maatschappelijke betrokkenheid, die daaraan op schrift en in de vorm van een weblog vooral uitdrukking wil geven.
Dit bericht werd geplaatst in Curiosa en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Drie rariteiten

  1. sjoerd zegt:

    Vraag ik me af wat de Duitse Politie op een Franse snelweg doet…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s