Mijn Samsung Galaxy Tab 3

Het lijkt zo maar te kunnen verkeren en het ziet er naar uit dat het met mij toch nog goed gaat komen, als de stand der techniek en de razende voortgang van de ontwikkelingen daarin de maat zijn voor alles, dus ook voor voorspoed en geluk. Want gisteren heb ik plotseling het gevoel gekregen dat ik mij los heb weten te maken van de vervreemding, terwijl ik het idee kreeg dat aanhaken bij de moderniteit nog altijd voor mij is weggelegd. Oh happy day en oh happy me, zo klonk het in mij toen ik zo maar de OV Chipkaart meester werd en daarop een saldo wist aan te brengen en mijn eerste keuzedagen via dezelfde automaat plaatste op mijn kaart. Nogmaals, oh happy me. Welk gevoel zich nog geen oogwenk later kon vermeerderen, versterken en zelfs verdubbelen toen ik mij, aangemoedigd door dat eerdere succesje, zette aan de installatie van de mini-tablet die ik aan de goedgeefsheid van Ziggo te danken had, omdat ik besloten had om mij voor al mijn communicatievormen en – mogelijkheden aan haar diensten uit te leveren. Er zat namelijk niets anders op dan dat gegeven paard, mijn Samsung Galaxy Tab 3, in de bek te kijken en proberen haar meester te worden. Waar ik aanvankelijk als een berg tegenop zag, te meer omdat ik een handleiding op het meest minimale formaat erbij geleverd had gekregen.

Zodat het gevoel mij bekroop dat ik dan wel dat kadootje had gekregen, maar dat ik het verder maar mee moest zien uit te zoeken en al doende maar moest zien te leren. Wat ik dan ook maar heb gedaan om vervolgens van de ene in de andere verbazing te vallen. Niet alleen over de eenvoud van bediening en de toegankelijkheid van het apparaat, maar nog meer door de fascinatie welke dat gebruiksgemak bij mij opriep. Met als gevolg dat het mij in no time de grootste moeite kostte om dat tablet uit handen te leggen en niet meteen al tientallen apps te installeren, omdat de een nog interessanter leek dan de ander. Een kind blijkt echt de was te kunnen doen en de verleiding om die Samsung Galaxy Tab 3 meteen weer op te pakken, is wel erg groot, merkte ik vanochtend al direkt bij het opstaan. Zodat het gevaar van de verslaving eraan zich nu al bij mij aandient en de kans erg groot is dat ik binnenkort niet meer met mijn hoofd omhoog loop en om mij heen kijk, maar alleen nog aandacht heb voor dat schermpje voor mij, waar ik dan voorovergebogen naar tuur. Zo blijkt het te kunnen verkeren, hoewel ik hoop en ook verwacht dat die Samsung mij niet geheel in haar greep zal krijgen. Een beetje mens zou ik namelijk nog graag willen blijven.

Advertentie

Over robschimmert

een senior met een brede belangstelling en een sterke maatschappelijke betrokkenheid, die daaraan op schrift en in de vorm van een weblog vooral uitdrukking wil geven.
Dit bericht werd geplaatst in Persoonlijk en getagged met , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

5 reacties op Mijn Samsung Galaxy Tab 3

 1. bespiegelaar zegt:

  Je zult het niet geloven maar de samsung tablet is ook in bespiegelaar’s bezit en verricht elke dag weer wonderen. Veel fun gewenst !!!

 2. sjoerd zegt:

  Ik vind zo’n tablet een prima vervanging voor een hele hoop zaken die ik vroeger met o.a. pen en papier deed.

 3. Hanneke zegt:

  Er staat vast een uitgebreide handleiding beschikbaar op Internet, in pdf-formaat. Ik heb al jaren een tablet (met een handleiding op de pc), ideaal.

 4. Margo zegt:

  Haha, leuk. Ja ik doe ook meer op de iPad dan op de laptop. Heb je Wordfeurd al gedownload?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s