De perfecte trouwlocatie

Dit opmerkelijke bericht mag ik mijn lezers ook niet onthouden, ook omdat het opnieuw bewijst dat de mensensoort toch wel de meest bijzondere varianten kent en het alleen maar uitzonderlijker wordt als twee van die curieuze types elkaar treffen. Lees maar eens wat twee Britse geliefden verzonnen kregen:

Alex Pelling en Lisa Grant zijn op zoek naar de perfecte trouwlocatie en hebben al 55 huwelijken op de meest exotische plekken achter de rug. Het Britse stel oefent op deze manier voor hun officiële trouwdag. Alex Pelling en Lisa Grant ontmoetten elkaar in 2000 en werden in 2008 verliefd op elkaar. Drie jaar geleden besloten ze naar Australië te emigreren en onderweg trouwlocaties te bekijken. Die reis is inmiddels uitgegroeid tot een lijst van huwelijksceremoniën op 55 locaties. Het stel heeft inmiddels al een paar bijzondere bruiloften achter de rug. Er was een trouwfeest met als thema snoep in winkel Candyland, een traditionele Haïtaanse trouwceremonie, een Praagse bruiloft en een halloweentrouwerij in Hollywood. Alle huwelijken zijn te bekijken op hun blog 2People1Life. Het paar heeft elkaar tijdens alle feesten nog nooit het ja-woord gegeven. Als ze uitgeoefend zijn, kiezen ze de leukste trouwceremonie. Iedereen die ze tijdens hun nephuwelijken hebben ontmoet, zal worden uitgenodigd voor het echte huwelijk.

Advertentie

Over robschimmert

een senior met een brede belangstelling en een sterke maatschappelijke betrokkenheid, die daaraan op schrift en in de vorm van een weblog vooral uitdrukking wil geven.
Dit bericht werd geplaatst in Curiosa en getagged met , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

3 reacties op De perfecte trouwlocatie

  1. Hanneke zegt:

    Ze zijn nog bij elkaar, dat is al heel wat. Vaak is de hoeveelheid trouwdrukte omgekeerd evenredig met de tijd die ze het samen uithouden.

  2. sjoerd zegt:

    Nou ja, ik heb ze hier nog niet gezien.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s