Drie opmerkelijke verhalen

Het zaterdagse drieluik van opmerkelijke gebeurtenissen heeft vandaag als hoofdpersonen een huisvrouw uit Cornwall, een Poolse circusartieste en een Braziliaanse studente, die met de verhalen waarin zij figureren, beslist verbazing zullen wekken:

Bij een vrouw uit het Engelse Cornwall zijn twee koeien door het dak haar huis binnengevallen. Sue Marshall was aan het stofzuigen toen ze een enorme knal hoorde. Ze dacht dat er een boom op haar huis was gevallen, maar er bleek een koe middenin de kamer te liggen. Door zijn val heeft de koe onder meer een tafel verpletterd. Vlak nadat Marshall de koe uit haar huis had verjaagd, kwam er nog een koe door het dak naar beneden. Het huis van Sue ligt in de heuvels van Cornwall en het dak waar de koeien doorheen kwamen, ligt ongeveer even hoog als een aangrenzend stuk weiland. Marshall is boos op de eigenaar van de koeien, want het hek was kapot. ‘’Het is zijn verantwoordelijkheid om dat te onderhouden’’.

Een Poolse circusartieste heeft een wereldrecord gevestigd door een minuut lang een 2,5 ton zware lijkwagen vooruit te trekken die aan haar kapsel was vastgebonden. Anastasia IV, haar artiestennaam in het Circus of Horrors, trok de auto op de Shaftsbury Avenue in Londen in zestig seconden tijd bijna twintig meter vooruit. Haar actie is officieel geregistreerd als wereldrecord door Guinness World Records. De vrouw doet al jarenlang circusstunts met haar sterke haren en is daarvan financieel afhankelijk. Daarom heeft ze haar haren laten verzekeren voor omgerekend 1,2 miljoen euro.

Een Braziliaanse studente die haar maagdelijkheid eerder verkocht voor omgerekend 579.000 euro heeft die opnieuw aangeboden op een veilingsite. Catarina Migliorini, naast studente ook naaktmodel, garandeert dat haar maagdelijkheid nog intact is. De vrouw voelde nattigheid toen ze vorig jaar werd voorgesteld aan de Japanse koper. Hij zou er heel anders uitzien dan hij aanvankelijk deed voorkomen. Ook de Australische filmmaker die alles zou vastleggen, vertrouwde ze niet. Daarom trok ze zich terug. Van een ontmaagding is uiteindelijk niets gekomen. De man zegt juist dat Migliorini niet te vertrouwen is en niet kwam opdagen op afgesproken filmdagen. De Braziliaanse vond op haar beurt dat de filmmaker haar te veel liet acteren en dat ze zo niet kon laten zien hoe ze zich echt voelde. De haar beloofde 20 procent van de inkomsten van de documentaire heeft ze niet gehad. Met een nieuwe documentaire en nieuwe veiling van haar maagdelijkheid wil de studente nu wél binnenlopen. Migliorini verkoopt haar eerste keer nu op haar eigen website voor een minimum van 74.000 euro. Maar de vrouw hoopt eigenlijk 1.1 miljoen euro (1.5 miljoen dollar) binnen te halen.Het nieuws over haar eerdere veiling maakte van Migliorini een sterretje in Brazilië. Ze poseerde in de Braziliaanse en in de Argentijnse Playboy. “Nadat zo veel verschillende media in talloze landen er aandacht aan hadden besteed, besloot ik mijn maagdelijkheid nogmaals te veilen”, verklaarde zij. Belangstellenden kunnen nog tot 12 december op Migliorini bieden.

Over robschimmert

een senior met een brede belangstelling en een sterke maatschappelijke betrokkenheid, die daaraan op schrift en in de vorm van een weblog vooral uitdrukking wil geven.
Dit bericht werd geplaatst in Curiosa en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op Drie opmerkelijke verhalen

  1. Margo zegt:

    Van de onderste twee verhalen word ik niet vrolijk, wat leven we toch in een idiote wereld.
    Het verhaal uit Cornwell waar het in plaats van ‘Cats’ and dogs’ deze keer koeien regende is bizar en hilarisch. Hopelijk hebben de koeien het overleefd. De eerste in ieder geval, want die liet zich nog naar buiten jagen!

  2. sjoerd zegt:

    Er staat een koe in de gang…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s