Gerief bij een lekke fietsband

Denk je alles te hebben gehad, blijkt dit ook nog mogelijk te zijn. In Zweden, waar iemand rond loopt die zijn gerief bij een lekke fietsband weet te halen. Over fantasie gesproken.

Een Zweedse vandaal raakt seksueel opgewonden van kapotte fietsbanden. Dat bleek toen een fietseigenaar een camera bij zijn rijwiel ophing, om te zien wie zijn banden steeds lek stak. De banden van Per Edström sneuvelden zo vaak, dat het geen toeval meer kon zijn. De Zweed besloot een camera bij zijn fiets op te hangen. Uit de beelden bleek dat de vandaal wel een erg bijzonder motief had. De onbekende man prikt eerst de banden lek en steekt vervolgens zijn hand in zijn broek, terwijl hij een foto vasthoudt. Nu het raadsel is opgelost en er een filmpje van de vandaal op internet staat, hoopt Edström dat zijn fiets voortaan met rust gelaten wordt. Bang voor de masturbeerder is hij niet. “Ik ben vooral geïrriteerd, omdat ik steeds de band moet plakken.” De lokale politie onderzoekt of er een verband is met een zaak uit 2007. Toen stak een 35-jarige man de banden van ongeveer 20 fietsen lek, om vervolgens over de zadels te ejaculeren.

Over robschimmert

een senior met een brede belangstelling en een sterke maatschappelijke betrokkenheid, die daaraan op schrift en in de vorm van een weblog vooral uitdrukking wil geven.
Dit bericht werd geplaatst in Curiosa en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

3 reacties op Gerief bij een lekke fietsband

 1. Mack zegt:

  Vreumde jöngens, die Zweuden. En de dader heette Magnus Geilström?

  • robschimmert zegt:

   Je kunt met dit verhaal in ieder geval goeie sier maken bij je werkgever. Succes verzekerd, omdat die Zweden nu eenmaal ruimdenkend zijn en hier best wel de humor van in zullen zien.

 2. Emigrant zegt:

  Het genot met zo’n band kan ook anders. Uit de flat van een vroegere buurman van me in Amsterdam kwamen eens rook en een brandlucht. Omdat hij op bellen en kloppen niet reageerde hebben een paar buren en ik de deur opengebroken, om een uitbrekende brand te voorkomen. We waren erg verrast toen we de buurman in zijn blote nakie bezig zagen met een smeulende fietsband. Hij is kort daarna verhuisd; hopelijk naar een huis met een tuin.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s