Rondborstig….

Alweer zo’n opmerkelijk verhaal dat slechts uit de Verenigde Staten afkomstig kan zijn, omdat alle elementen die het bevat, inherent zijn aan de Amerikaanse cultuur. Noem iets dat er Europees aan is. Hoogstens dat gevreesd moet worden dat ook dit ons voorland is:

Een meisje uit het Amerikaanse Silverdale, Washington is geweigerd voor haar schoolbal, omdat ze een te grote voorgevel zou hebben voor het feest en er nadrukkelijk mee te koop zou lopen. De rondborstige Brittany Minder zegt kapot te zijn van de weigering. “Ze kunnen het gewoon niet hebben dat ik nu eenmaal wat meer heb dan de rest. En ik kan jurkjes kopen wat ik wil, de inkijk blijf ik door het formaat van mijn borsten houden.” Moeder Kim begrijpt de frustraties van haar dochter en ze snapt niets van het schoolbeleid. “Vrouwen zijn nou eenmaal niet allemaal gelijk geschapen. Je kunt een golfbal ook niet vergelijken met een grapefruit.” Ondertussen kan Brittany weinig anders dan treuren over de gemiste kans om ‘prom queen’ te worden. “Een van de belangrijkste nachten van mijn leven is geruïneerd en er is geen enkele manier waarop dit nog goedgemaakt kan worden”. Dat ze voor het bal speciaal de grens met Canada was overgestoken voor een paarse glitterjurk, maakt het extra zuur voor de studente.

Advertentie

Over robschimmert

een senior met een brede belangstelling en een sterke maatschappelijke betrokkenheid, die daaraan op schrift en in de vorm van een weblog vooral uitdrukking wil geven.
Dit bericht werd geplaatst in Curiosa en getagged met , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

4 reacties op Rondborstig….

  1. Sjoerd zegt:

    En dat is het land waar de meeste sexfilms worden gemaakt die eigenlijk niemand mag zien…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s