Drie wonderlijke wegen

Zoals te doen gebruikelijk op de zaterdag drie voorbeelden van de wonderlijke wegen die de mensensoort nogal eens wil bewandelen, met deze keer varianten uit de Angelsaksische hoek:

Een 19-jarige transseksueel uit Engeland is verloofd met een vrouw die vroeger zijn oppas was. Bobby Francis Barnes, zoals de transseksuele tiener heet, kwam de 31-jarige Donna Price vorig jaar tegen in een kroeg, waar “de vonk direct oversloeg”. Nu is het stel verloofd en hebben ze elkaars naam op hun pols getatoeëerd. Price was vroeger een goede vriendin van de moeder van Barnes. Toen ze 15 jaar was, paste ze wekelijks op Barnes, die toen nog een 5-jarig meisje was. Moeder Tracey zegt geen problemen te hebben met het aankomend huwelijk. In de afgelopen twee jaar heeft Barnes meerdere hormoonbehandelingen gehad. Hij wacht nu op de operatie waarna hij definitief een man zal zijn.

De 20-jarige Tyree S. Carter uit het Amerikaanse Racine werd betrapt toen hij openlijk aan het masturberen was in de plaatselijke bibliotheek en mag nu wereldwijd geen enkele bibliotheek meer in. De dakloze Carter, uit Racine in de Amerikaanse staat Wisconsin, moest donderdag voor de rechter verschijnen, nadat hij een dag eerder door de politie was betrapt terwijl hij publiekelijk stond te masturberen in de plaatselijke bibliotheek. Toen de gealarmeerde politie arriveerde, zat de man kalm een boek te lezen en zei niet te weten wat de politie van hem wilde. Nadat de agent hem confronteerde met zijn gedrag, bood hij zijn excuses aan en zei dat het de eerste keer was dat hij zoiets deed. Carter kan veroordeeld worden tot een boete van 8400 euro en een jaar gevangenisstraf. In afwachting van de uitspraak is hij door de rechter vrijgelaten, op voorwaarde dat hij wegblijft uit ‘alle bibliotheken ter wereld’’.

Een Amerikaanse man had flinke ruzie met zijn vrouw en wilde zijn trouwring afdoen. Toen dat niet lukte besloot hij om zijn ring af te schieten. Ook dat mislukte. De 31-jarige Alfredo Malespin III, een gevangenenbewaarder uit Bradford in de Amerikaanse staat Pennsylvania, kreeg stevige ruzie met zijn vrouw over het feit dat hij was vreemdgegaan. De ruzie was zo hevig dat Malespin zijn trouwring wilde afdoen. Toen dat niet lukte, besloot hij zijn trouwring af te schieten. Het schot verminkte de ringvinger van Malespin, maar zijn trouwring bleef intact en zat nog op z’n plaats. De politie constateerde dat de man stomdronken was en bracht hem naar het plaatselijke ziekenhuis. Daar werd hij behandeld aan zijn hand en voor emotionele problemen. De man heeft geen strafblad. De politie is wel regelmatig op zijn adres geweest na meldingen van ruzies tussen Malespin en zijn vrouw. Alhoewel alleen hijzelf gewond raakte, is de man aangeklaagd met verstoring van de openbare orde, het afvuren van een wapen en het in gevaar brengen van anderen. Hij kan een gevangenisstraf van twee jaar krijgen. Het is niet bekend of hij zijn baan kan houden.

Over robschimmert

een senior met een brede belangstelling en een sterke maatschappelijke betrokkenheid, die daaraan op schrift en in de vorm van een weblog vooral uitdrukking wil geven.
Dit bericht werd geplaatst in Curiosa en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s